PHDSTUDIES

2 PhD studier i Idrettsvitenskap 2021

En doktorgrad, eller doktorgrad i filosofi, er en avansert grad som består av forskningsbasert kunnskap i et bestemt felt. Det tar i gjennomsnitt fire år å tjene graden, og programmer kan være tilgjengelige på skolene over hele verden.

Studentene kan spørre, hva er en doktorgrad i sportvitenskap? Dette programmet er utformet for å forberede elevene til å bli forskere og forskere innen kinesiologi og sportsvitenskap. Avhengig av den spesifikke læreplanen, kan studentene ta forskningsmetoder og statistikkkurs, delta på doktorgradseminarer, utarbeide en avhandling eller avhandling, og ta valgfag. Forskning kan utføres innen teknologi, helse som det gjelder sport, biomekanikk, sosial psykologi av sport, helseinnstillinger og trening relatert til barn, eldre og eliteutøvere.

Studentene kan få overførbare ferdigheter som problemløsning, kommunikasjon og kritisk analyse, noe som er gunstig på mange områder av livet.En PhD kan også hjelpe nyutdannede å være mer konkurransedyktige når man søker etter jobber.

Når du forsker på skoler, bør studentene være oppmerksomme på at kostnadene kan variere vesentlig fra den ene til den andre. Programmer kan være tilgjengelig internasjonalt, så også plasserings- og reiseutgifter bør tas med i. Å ringe skolene og spørre om spesifikk undervisning og avgift kan gi studentene en bedre ide om hva de skal budsjettere for programmets varighet.

En PhD i Sport Science kan forberede studentene på en rekke karriere. Den spesifikke jobben kan avhenge av studentenes spesifikke område for forskning og studier, selv om mange karrierer kan dreie seg om forskning, ledelse, ledelse, undervisning eller rådgivning. Eksempler på jobbtitler inkluderer sportsvitenskapsforeleser, laboratoriedirektør, idrettsnæringsfysiolog, forskningsanalytiker og sportsvitenskapskonsulent.

Ikke kast noe mer tid til å starte opplæringen din.Bruk den omfattende nettbaserte databasen til å søke etter programmet ditt nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Idrettsvitenskap Filter

Doktorgrad i idrettsvitenskap

Atlantic International University
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Spansk
Portugisisk
Nettstudier

Doktorgrad for idrettsvitenskap (DS) gir studentene kunnskapen som er nødvendig for å anvende ledelsesprinsipper, konsepter og praksis knyttet til drift og vedlikehold av idre ...

Les mer

PhD i kinanthropologi

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
PhD
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Studiet er realisert innenfor rammen av kinanthropologi-feltet. Kinanthropology er et tverrfaglig fagfelt som omhandler de komplekse effektene av forsettlig og spontan fysisk ...

Les mer