PHDSTUDIES

4 PhD programmer i Idrett 2021

En doktorgrad i filosofi, også kjent som doktorgrad, er en terminal grad i mange studieområder. Legen er det latinske ordet for lærer, noe som innebærer at en doktorgrad er nødvendig for å være professor i en vitenskapers utvalgte interesseområde.

Hva er en PhD i sport? Graden kan potensielt dekke mange forskjellige områder. Mulige forskningstemaer inkluderer etnografiske studier, økonomi og sosiologi. Studier kan dekke en rekke forskjellige temaer, for eksempel hvordan ulike kulturer reagerer på sport, hvilken innvirkning store sportsarrangementer som OL har på de byene som er vert for dem eller forholdet mellom idrett og fattigdom. Fremtidsstudenter skal undersøke universiteter for å se hva som kan inngå i deres program.

Som med mange humaniora-relaterte felt, kan en doktorgrad i sport ofte lære kandidater hvordan man kan knytte sammenhenger mellom ulike forskningspunkter.Dette forbedrer ikke bare deres evne til å undersøke og skrive oppgaver, men gir dem et unikt stort bildeperspektiv som trengs for mange yrker.

De økonomiske kostnadene ved PhD-programmer kan ofte variere sterkt avhengig av en rekke faktorer. Institusjoner har ofte mer informasjon på deres nettsider om potensielle kostnader, eller vil generelt ha kontaktinformasjon tilgjengelig andre steder.

Som en ganske sjelden avansert grad har en doktorgrad muligheten til å åpne lukrative karriereveier. Det er typisk mange muligheter for en kandidat med doktorgrad i sport. Som en del av utdanningsområdet vil det mest åpenbare valget være å inngå akademikere som forsker eller lærer professor. Andre mulige arbeidsplasser inkluderer ideelle organisasjoner, idrettsstyrende organer, idrettspolitikk og offentlige organisasjoner.

Ulike institusjoner vil ofte ha ulike muligheter for doktorgradskandidater.Hvis du ikke er en mulighet til å delta på klasser på stedet, kan du gå til institusjonens nettsider for å se om de har fjernundervisningsprogrammer tilgjengelig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Idrett Filter

Doktorgrad i idrettsvitenskap

Atlantic International University
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Spansk
Portugisisk
Nettstudier

Doktorgrad for idrettsvitenskap (DS) gir studentene kunnskapen som er nødvendig for å anvende ledelsesprinsipper, konsepter og praksis knyttet til drift og vedlikehold av idre ...

Les mer

PhD i kinanthropologi

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
PhD
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Studiet er realisert innenfor rammen av kinanthropologi-feltet. Kinanthropology er et tverrfaglig fagfelt som omhandler de komplekse effektene av forsettlig og spontan fysisk ...

Les mer

DSC Undervist Doktorgrad i Sport Coaching

Cardiff Metropolitan University
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

Doktorgrad i idrettstrening tar sikte på å utstyre utøvere og beslektede lærde med en forståelse for det symbiotiske og synergetiske forholdet mellom teori og praksis.

Les mer

Doktor i vitenskap om fysisk kultur

University of Physical Education in Warsaw
PhD
okt. 2021
Pusse
Campus

Academy of Physical Education tilbyr tredje-syklus (doktorgradsstudier) innen kroppsøving. En person med en mastergrad eller tilsvarende grad kan bli tatt opp til studiene.

Les mer