PhD programmer i Hviterussland 2020

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.Hviterussland tilbyr det beste universitetsutdanning spesielt fra den forbedrede foreleser-student forholdet. Dette systemet for utdanning har ikke bare tiltrukket landets studenter, men også internasjonale studenter. Landet har 15 universiteter med un… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Hviterussland tilbyr det beste universitetsutdanning spesielt fra den forbedrede foreleser-student forholdet. Dette systemet for utdanning har ikke bare tiltrukket landets studenter, men også internasjonale studenter. Landet har 15 universiteter med universitetet i Hviterussland som beste universitet i landet.

PhD programmer i Hviterussland

Minimér
International University
Minsk, Hviterussland

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse er svært populær blant skole nyutdannede fra Hviterussland og fra land i nærheten.

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse er svært populær blant skole nyutdannede fra Hviterussland og fra land i nærheten. -
PhD
Heltid studier
Deltid
Engelsk
sep. 2020
Campus