Filter
PhD
Hviterussland Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer PhD programmer i Hviterussland 2019

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Hviterussland tilbyr det beste universitetsutdanning spesielt fra den forbedrede foreleser-student forholdet. Dette systemet for utdanning har ikke bare tiltrukket landets studenter, men også internasjonale studenter. Landet har 15 universiteter med universitetet i Hviterussland som beste universitet i landet.

PhD programmer i Hviterussland

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Hviterussland
Studietype
Pacing
International University

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse er svært populær blant skole nyutdannede fra Hviterussland og fra land i nærheten. ... [+]

PhD i økonomi og industriell ledelse

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse ble opprettet i 2006. For tiden er det 759 heltids kurs studenter og 2400 korrespondanse kurs studenter ved fakultetet.

Fakultetet har tre avdelinger:

Department of Logistics Institutt for økonomi og ledelse Avdeling for internasjonal økonomi og finans

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse er svært populær blant skole nyutdannede fra Hviterussland og fra land i nærheten. Dens velbalanserte og grundig utformet læringsprosessen, pensum og kurs levert av høyt kvalifiserte vitenskapelig ansatte legge til det positive bildet av universitetet. De fagretninger som tilbys på heltid og deltid studieprogram er:... [-]

Hviterussland Minsk
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk