close

Filtre

Se resultater

PhD programmer i Hviterussland 2021

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.Hviterussland tilbyr det beste universitetsutdanning spesielt fra den forbedrede foreleser-student forholdet. Dette systemet for utdanning har ikke bare tiltrukket landets studenter, men også internasjonale studenter. Landet har 15 universiteter med un… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Hviterussland tilbyr det beste universitetsutdanning spesielt fra den forbedrede foreleser-student forholdet. Dette systemet for utdanning har ikke bare tiltrukket landets studenter, men også internasjonale studenter. Landet har 15 universiteter med universitetet i Hviterussland som beste universitet i landet.

PhD programmer i Hviterussland

Minimér
format_list_bulleted Filtre
International University
Minsk , Hviterussland

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse er svært populær blant skole nyutdannede fra Hviterussland og fra land i nærheten.

Fakultet for internasjonale økonomiske relasjoner og ledelse er svært populær blant skole nyutdannede fra Hviterussland og fra land i nærheten. -
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre