close

Filtre

Se resultater

PhDs i Helseforvaltning 2020

En student kan gå inn på et doktorgradsprogram etter at han har fullført en BS, BA eller MA. Doktorgraden er en av de høyeste grader, og studentene må gjennomføre et selvstendig forskningsprosjekt som bidrar til noe originalt og viktig for menneskelig kunnskap. Hva er PhD i Heath Care Management? Studenter som forfaller denne graden vil lære både aspekter av pasientomsorg og forretningsk… Les mer

En student kan gå inn på et doktorgradsprogram etter at han har fullført en BS, BA eller MA. Doktorgraden er en av de høyeste grader, og studentene må gjennomføre et selvstendig forskningsprosjekt som bidrar til noe originalt og viktig for menneskelig kunnskap.

Hva er PhD i Heath Care Management? Studenter som forfaller denne graden vil lære både aspekter av pasientomsorg og forretningskomponenter i helsevesenet. Det finnes en rekke områder som man kan spesialisere seg på, for eksempel folkehelsen, som fokuserer på å finne løsninger på folkehelseproblemer. Sosial og atferdsmessig helsevitenskap er opptatt av hvordan menneskelig atferd og sosiale forhold påvirker folkehelsen. Andre spesialiseringer er mer fokusert på de økonomiske aspektene ved helsestyring.

Forskningen som kreves for en doktorgrad i helsevesenet, kan gi studentene sterke problemløsningskompetanse, som er nyttige i enhver karriere. De kan også lære å optimalisere helsetjenester, noe som gjør dem verdifulle hyringer. Studentene kan øve ledelse og ledelsesmessige ferdigheter som kan føre til høyere lønn.

Kostnaden for å oppnå en doktorgradsavhengighet avhenger av hvor mange år en student tar for å fullføre og undervisningen på universitetet deltok. Noen skoler kan hjelpe studentene med kostnader ved å gi stipend, lærerstillinger og stipend.

Med en doktorgrad i helsevesenet er studentene posisjonert til å fungere som administratorer i mange bedrifter og organisasjoner innen helsesektoren. De kan fungere som en helseinformasjonsleder som arbeider med medisinske journaler eller som en klinisk lederhåndteringsbudsjett for en sykehusavdeling. Sykehusadministratorer overvåker helsevesenet og sørger for at protokoller følges i sykepleie. Studentene kan også jobbe som sykehjemsjef som tar seg av økonomi, opptak og ledelse.

Man kan studere for doktorgrad i Heath Care Management på universiteter over hele verden. Hvis lokale universiteter ikke tilbyr programmer, er elektroniske programmer et alternativ. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Bond University
Robina , Australia

The Doctor of Philosophy gir deg forskningskompetanse samt overførbare ferdigheter som vil forberede deg for både faglige og utøvende karriere i akademia, forskning og industr ... +

The Doctor of Philosophy gir deg forskningskompetanse samt overførbare ferdigheter som vil forberede deg for både faglige og utøvende karriere i akademia, forskning og industri. -
PhD
Fulltid
208 uker
Engelsk
jan. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre