PhD i Handel

Beste skoler PhD studier i Handel 2018

Handel

En doktorgrad i filosofi er det høyeste nivået av pedagogisk prestasjon. Studenter som tjener skillet, mottar vanligvis anerkjennelse som myndigheter i sine respektive fagområder. Som sådan tar det vanligvis flere år å skaffe seg en doktorgrad.

Hva er en PhD i handel? Virksomheten berører nesten alle aspekter av det moderne liv. Studenter som driver en grad i handel kan lære ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i virksomheten. Generelt omfatter handelskandidatprogrammer en rekke forretningsmessige emner, for eksempel regnskap, finansiering, prognoser, styring og budsjettering. Studentene jobber ofte med en rådgiver for å utvikle et unikt studium som møter deres interesser. De undersøker og skriver også en grundig papir som forklarer nye ideer knyttet til handel.

Mens du studerer handel, kan studentene utvikle mange ferdigheter som hjelper dem i både deres personlige og profesjonelle liv. Suksessfulle kandidater kan skaffe seg muligheten til å tenke kritisk, fornuft analytisk og ta beslutninger effektivt, noe som fører til bedre profesjonell produktivitet.

De som ønsker å tjene en doktorgradsavhandling, finner det noen ganger vanskelig å fastslå den nøyaktige kostnaden av programmet. Siden de fleste av utgiftene avhenger av hvilken institusjon en student velger å delta, snakker kunnskapsrike studenter med opptakspersoner på alle potensielle skoler for å forberede utdanningsbudsjett.

Å tjene en PhD i handel åpner mange dører for kandidater. De fleste velger å jobbe for multinasjonale selskaper eller andre store organisasjoner. På samme måte finner utdannede ofte lønnsomt arbeid som finansansvarlige eller ledere i banker og andre finansinstitusjoner. I mellomtiden velger noen med doktorgrader å jobbe som fagpersoner eller konsulenter for statlige organer eller ikke-statlige organisasjoner. Uansett hvor de begynner sin karriere, har kandidatene kunnskap, ferdigheter og kompetanse som er nødvendige for å motta relativt høy kompensasjon. De har også generelt ledelsesevner til å bli ledere på arbeidsplassen.

Hvis du ønsker å forfølge en doktorgrad i handel, har du flere alternativer. Du kan melde deg på et tradisjonelt program for å delta på klasser i et konvensjonelt læringsmiljø eller bruke en online plattform for å fullføre studiet. For mer informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Lege For Handel I økonomi

University of Fort Hare
Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Alice

Doktorgraden i økonomi studium lar kandidatene til å velge en problemstilling fra alle felt av spesialisering i økonomi, for eksempel generelle økonomi, transportøkonomi og finansmarkedene. [+]

Doktorgraden i økonomi studium lar kandidatene til å velge en problemstilling fra alle felt av spesialisering i økonomi, for eksempel generelle økonomi, transportøkonomi og finansmarkedene.

[-]