PHDSTUDIES

Deltid Doktorgradstudier i HR i Piscataway Township USA 2020/2021

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

Administrerende av menneskelig ressurs som ansatte og andre interessenter om eventuelle konsernene trenger en avansert trening for å forbedre sin effektivitet. Metodene for ledelsen at du lærer av denne opplæringen vil sikre bedre ytelse av den menneskelige ressursen samt den generelle ytelsen til selskapene.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Piscataway er en by i New Jersey, USA. Byen tilbyr forskjellige forhånd utdannings-og forskningsinstitusjoner gjennom ulike høyskoler og universiteter.

Deltid PhD program i HR i Piscataway Township i USA

1 Resultater i HR, Piscataway Township Filter

PhD i industrielle relasjoner

Rutgers School of Management and Labor Relations
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
5 år
Engelsk
Campus

SMLRs Ph.D. Program i industrielle relasjoner og menneskelige ressurser (IRHR) er et tverrfaglig program som kvalifiserer studenter for arbeid som høyskole eller universitet f ...

Les mer