PHDSTUDIES

Doktorgradstudier i Høyere utdanning 2020/2021

Studenter som jobber for en doktorgrad, har den mest avanserte grad som tilbys på et universitet. Disse grader tar vanligvis en rekke år å fullføre og innebære en kombinasjon av kurs, forskning og skriving.

Hva er en PhD i høyere utdanning? Disse graderene broer akademiske og administrative dimensjoner av høyskoler og universiteter. Nyutdannede kan vurdere opptakspraksis og driftsstandarder for å bestemme hvordan man skal oppnå bedre resultater for studenter og lærere. Studentene kan analysere kjerneplaner og generelle krav eller bestemme effektiviteten av avdelingsbudsjettene eller oppsøkingsprogrammene.

En mer detaljert forståelse av høyere utdanning kan hjelpe elevene til å sette pris på og få mest mulig ut av egen trening. De disiplinerte forsknings-, analyse- og skriveferdighetene som uteksamineres i løpet av et doktorgradsprogram, gjelder for et bredt spekter av karriere og generelt forbedrer problemløsende evner.

Prisen på en doktorgrad varierer ut fra hvor en skole ligger og hvor lang tid det tar å fullføre alle kravene, som kan variere fra tre til seks år. Studentene vil kanskje se på interne og eksterne finansieringskilder.

En doktorgrad i høyere utdanning kan forberede nyutdannede til å bli høyskole- eller universitetsadministratorer med oppgave å utvikle planer for institusjonen som helhet. Gradsholdere er også kvalifisert til å bli fakultet. En doktorgrad i høyere utdanning kan forberede kandidater til å starte karrierer som konsulenter som arbeider med flere institusjoner om testing eller pensumutvikling eller med individuelle kunder som søker de beste alternativene for å fortsette sin utdanning.

Det er en god ide å utforske PhD-programmer som tilbys på ulike skoler. Du vil kanskje vurdere om du vil delta på et universitet på et bestemt sted eller foretrekker et onlineprogram. Begge tilnærmingene har fordeler og kostnader, så søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Høyere utdanning Filter

Ph.d. eller Ed.D. i ledelse for fremme av læring og service i høyere utdanning

Cardinal Stritch University
PhD
Doctor of Education
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
Campus

Den Doktorgrad i ledelse for Advancement of Learning and Service i høyere utdanning (Ed.D. eller Ph.D.) vil forberede deg til å gjøre betydelige bidrag til organisasjonen, og ...

Les mer