close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Globalt lederskap i Kenya

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege. Når du forbereder for en karriere i et internasjonalt tilkoblet innen virksomheten, som for eksempel økonomi eller logistikk, kan studentene vurdere et program i globalt lederskap. Disse kursene kan tillate en student å få inter… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Når du forbereder for en karriere i et internasjonalt tilkoblet innen virksomheten, som for eksempel økonomi eller logistikk, kan studentene vurdere et program i globalt lederskap. Disse kursene kan tillate en student å få internasjonal erfaring er nødvendig for å lykkes i en rekke disipliner.

Kenya regnes som et av de landene i Afrika med sin topp universitet er University of Nairobi. I fjor, den kenyanske regjeringen, oppgradert 15 institusjoner for å fullt universitetsstatus i et forsøk på å øke studentenes tilgjengeligheten til disse universitetene.

PhD program i Globalt lederskap i Kenya

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Africa International University
Nairobi , Kenya

Dette programmet legger vekt på forskning på både lederskaps- og styringsfilosofi, teori og praksis, for å analysere fra et ledelsesramme (i motsetning til ledelse).

Dette programmet legger vekt på forskning på både lederskaps- og styringsfilosofi, teori og praksis, for å analysere fra et ledelsesramme (i motsetning til ledelse). -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk
sep. 2020
15 aug. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre