close

Filtre

Se resultater

PhD studier i Fysikk i Johannesburg Sør-Afrika

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.De fleste Physics PhD-programmene dekker alle aspekter av faget fra Condensed Matter, Atomic og biologisk fysikk on-campus mens Astronomi, partikkelfysikk og kjernefysikk er ofte plassert på store, felles internasjonale fasiliteter… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

De fleste Physics PhD-programmene dekker alle aspekter av faget fra Condensed Matter, Atomic og biologisk fysikk on-campus mens Astronomi, partikkelfysikk og kjernefysikk er ofte plassert på store, felles internasjonale fasiliteter på grunn av dyrt utstyr som kreves for slik forskning.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Johannesburg Byen er den største kilden til gull og diamanter i det sørlige Afrika. Det er grunnlaget for Sør-Afrikas konstitusjonelle domstol og er den største og rikeste byen i Gauteng-provinsen. Det er hjem til University of Johannesburg.

Topp universiteter PhD program i Fysikk i Johannesburg i Sør-Afrika

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Johannesburg
Johannesburg, Sør-Afrika

Formålet med doktorgraden i fysikk er å gi kvalifiserende studenter en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert anvendelig teori innen fysikkfeltet.

Formålet med doktorgraden i fysikk er å gi kvalifiserende studenter en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert anvendelig teori innen fysikkfeltet. -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk
jan. 2022
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre