$close

Filtre

Se resultater

PhD programmer i Nancy i Frankrike 2022

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.Nancy er en by i departementet Meurthe-et-Moselle i det nordøstli… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Nancy er en by i departementet Meurthe-et-Moselle i det nordøstlige Frankrike. Den har mer enn 100.000 innbyggere. Place Stanislas ligger der. Nancy Byen har to universiteter, ett polytekniske, og flere høyskoler.

PhD programmer i Nancy i Frankrike

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
ICN Business School
Nancy, Frankrike

Bli med på vårt strenge og utfordrende doktorgradsprogram og bidra til utvikling av kreativ og nyskapende kunnskap innen virksomhet og ledelse i en internasjonal sammenheng.

Bli med på vårt strenge og utfordrende doktorgradsprogram og bidra til utvikling av kreativ og nyskapende kunnskap innen virksomhet og ledelse i en internasjonal sammenheng. -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk
okt. 2022
04 juni 2022
Campus