close

Filtre

Se resultater

PhD programmer i Forvaltningsvitenskap 2020

Arbeide mot en doktorgradsleder tar hardt arbeid og mange år, minst tre og så mange som syv, i noen tilfeller. Å ha en betyr at du kan vise arbeidsgivere at du har høyeste kunnskap om et emne. Hva er en PhD i ledelsesvitenskap? Dette feltet ser på hvordan man skal administrere mennesker, maskiner, penger og materialer til deres beste fordel. Noen delområder inkluderer grønn produksjon, gr… Les mer

Arbeide mot en doktorgradsleder tar hardt arbeid og mange år, minst tre og så mange som syv, i noen tilfeller. Å ha en betyr at du kan vise arbeidsgivere at du har høyeste kunnskap om et emne.

Hva er en PhD i ledelsesvitenskap? Dette feltet ser på hvordan man skal administrere mennesker, maskiner, penger og materialer til deres beste fordel. Noen delområder inkluderer grønn produksjon, grønn logistikk og forsyning, operativ forskning og samfunnsvitenskap. Denne graden kan ta tre eller flere år å fullføre og er stort sett forskningsbasert. Emner du bør forstå før begynnelsen inkluderer økonomi, problemløsing, statistikk, organisasjonsadferd og menneskelige ressurser.

Noen ferdigheter du kan utvikle innen ledelse vitenskap inkluderer økonomistyring, tidsstyring og kommunikasjon. Å kunne styre din økonomi og tid effektivt, kan spare deg for innsats i det lange løp, mens kommunikasjon hjelper i sosiale omgivelser og i å danne relasjoner.

De fleste PhD-programmer tilbyr stipend og stipend for å dekke kostnadene ved bøker, undervisning og avgifter. Disse kostnadene avhenger av skolen du deltar på, og om du kan finne brukte og elektroniske kopier av bøkene du trenger.

For noen PhD er det mulighet for å gå inn i akademia som professor eller å fortsette forskning. Med ledelsesvitenskap som ditt felt, kan du også se etter høytstående forretningsposisjoner som vil bruke din ekspertlogistikk kunnskap. Noen jobbtitler du kan søke etter, er blant annet internasjonal byrådgiver, programdirektør, global styreleder og direktør for prosjektledelse. En PhD kan også være nyttig hvis du søker markedsføring i din nåværende arbeidsplass.

Når du vet at ledelsesvitenskap er feltet du ønsker å studere, se på skoler både nær og langt, avhengig av ønsket om å reise. Online kurs er også et alternativ. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre

School of Business and Management ITB
Bandung , Indonesia +1 Mer

Utfylt søknadsskjema og relevante dokumenter Et intervju med en utpekt DSM-ITB ansatt. Søkeren må vise hans eller hennes siste prosjekt / avhandling / publisert forskning til ... +

Utfylt søknadsskjema og relevante dokumenter Et intervju med en utpekt DSM-ITB ansatt. Søkeren må vise hans eller hennes siste prosjekt / avhandling / publisert forskning til intervjueren. -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre