PHDSTUDIES.NO

3 PhD studier i Forsyningskjedeforvaltning 2020

Doktorgraden (PhD) i Supply Chain skal gi studentene omfattende og grundig opplæring i et valgt fagområde. En doktorgrad er ikke bare om kurs arbeid. Kandidater for doktorgraden må være i stand til å vise evne til selvstendig forskning, samtidig som et bidrag til den allerede eksisterende kunnskap. Målet med doktorgrad i Supply chain grad er å gi studentene virksomhet relatert omfattende kunnskap, for å utvikle sin forskning ferdigheter og å forberede dem ansvarlig for deres fremtidige karriere. Under en PhD i Supply Chain, blir elevene lov til å fokusere på deres foretrukne område av interesse mens du tar noen fag. Blant disse er forskningsmetoder, økonomi, statistiske modeller, informasjonsteknologi og administrasjon. Bortsett fra å ta kurs og drive forskning, er studentene forventes også å ta noen undervisning leksjoner.Etter å ha tatt en doktorgrad i Supply Chain, kan du enten forfølge en akademisk karriere eller bli med noen yrke som krever forskning og analytiske ferdigheter. Mulighetene er uendelige. Ikke nøl, se på alternativene nedenfor og finn din fremtidige skolen allerede i dag.

3 Resultater i Forsyningskjedeforvaltning Filter

Ph.D. i logistikk

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management
Campus Heltid studier 4 år September 2020 USA Statesboro

Målet med ph.d. I Logistikk og Supply Chain Management er å utvikle lærde som genererer og sprer ny kunnskap ved å utføre høy kvalitet på forskning og undervisning på universitetsnivå. Ph.D. Programmet leveres via tradisjonell kurs og andre forskningsinitiativer med fakultet i Parker College of Business.

Phd i forsyningskjeden og innkjøp

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

PhD i Supply Chain og Innkjøp Programmet ledes av ABMS Senter for Strategic Procurement and Supply Management.

PhD-program i logistikk og Supply Chain Management

Zaragoza Logistics Center
Campus Heltid studier 4 år August 2020 Spania Zaragoza

Hovedmålet med doktorgraden Program for logistikk og styring av forsyningskjeder er å utvikle fremragende forskere som vil forfølge utmerkede karrierer innen forskning og utdanning. Studentene jobber intenst med fakultetet vårt for å skape ny kunnskap innen interesseområder som forsyningskjeden koordinering, lagerstyring, finansiering av forsyningskjeder, risikostyring og sikkerhet av forsyningskjeden og innovasjon i forsyningskjeden.