PHDSTUDIES

PhDs i Forsyningskjedeforvaltning Nord-Amerika 2020

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

PhD forsyning i chain management gir mer kunnskap og ferdigheter om hvordan du kan tilby dine tjenester på dette feltet. I tillegg gjør denne studien å utvikle politikk på hvordan man kan forbedre denne gamle område av spesialisering. Denne studien vil også gjøre deg i stand til å strømlinjeforme prosessen med chain management.

Fra urfolk sivilisasjoner til dagens moderne imperier, Nord-Amerika har massevis av hands-on pedagogiske muligheter til å tilby lærde. Fylt med en rekke forskjellige kulturer, kan studentene utdanne seg i godt avrundet måte.

PhD i Forsyningskjedeforvaltning Nord-Amerika

2 Resultater i Forsyningskjedeforvaltning, Nord-Amerika Filter

PhD-program i logistikk og Supply Chain Management

Zaragoza Logistics Center
PhD
aug. 2021
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Hovedmålet med doktorgraden Program for logistikk og styring av forsyningskjeder er å utvikle fremragende forskere som vil forfølge utmerkede karrierer innen forskning og utda ...

Les mer

Ph.D. i logistikk

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management
PhD
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Målet med ph.d. I Logistikk og Supply Chain Management er å utvikle lærde som genererer og sprer ny kunnskap ved å utføre høy kvalitet på forskning og undervisning på universi ...

Les mer