Filter
PhD
Nord-Amerika Studietype: Alle Pacing: Alle

PhDs i Forsyningskjedeforvaltning i Nord-Amerika 2020

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

PhD forsyning i chain management gir mer kunnskap og ferdigheter om hvordan du kan tilby dine tjenester på dette feltet. I tillegg gjør denne studien å utvikle politikk på hvordan man kan forbedre denne gamle område av spesialisering. Denne studien vil også gjøre deg i stand til å strømlinjeforme prosessen med chain management.

Fra urfolk sivilisasjoner til dagens moderne imperier, Nord-Amerika har massevis av hands-on pedagogiske muligheter til å tilby lærde. Fylt med en rekke forskjellige kulturer, kan studentene utdanne seg i godt avrundet måte.

PhD i Forsyningskjedeforvaltning i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Forsyningskjedeforvaltning, Nord-Amerika

Grader
Beliggenhet
Nord-Amerika
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Målet med ph.d. I Logistikk og Supply Chain Management er å utvikle lærde som genererer og sprer ny kunnskap ved å utføre høy kvalitet på forskning og undervisning på uni ... [+]

Målet med ph.d. I Logistikk og Supply Chain Management er å utvikle lærde som genererer og sprer ny kunnskap ved å utføre høy kvalitet på forskning og undervisning på universitetsnivå. Ph.D. Programmet leveres via tradisjonelt kursarbeid og andre forskningsinitiativer med fakultet i Parker College of Business. Ved å beholde en boligundervisning / læringsmodell, kapitaliserer programmet på individuell studentutvikling gjennom konstant samhandling i et støttende miljø av mentorer og kolleger.

Programmet krever minst 60 studiepoeng, forutsatt at studenten har en mastergrad i virksomhet fra en institusjon akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB). Studenter uten kjernekunnskap om store forretningsområder kan kreve opptil 18 studiepoeng.... [-]

USA Statesboro
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk