PhD program i Forretningsledelse

Topp universiteter 6 PhDs i Forretningsledelse 2018

Forretningsledelse

En doktorgrad er den høyeste akademiske grad man kan oppnå. Det er ikke som andre programmer fordi det er en ren forskning grad. Du kan forvente å gjøre en litteraturgjennomgang, utføre original forskning og samle resultater, og produsere og forsvare en avhandling av din egen.

Hva er en doktorgrad i Business Management? Dette programmet gir deg de ferdighetene du trenger for å lykkes i business management. I løpet av de to første årene av skolen, kan du forvente å velge ulike satsingsområder som beslutning vitenskap, markedsføring, strategisk ledelse, organisatorisk atferd, internasjonal business, regnskap og informasjonsteknologi. Resten av programmet bør fokusere på å fullføre et undervisningsoppdrag og arbeider på din avhandling.

Som du tjener PhD, vil du utvikle ferdigheter og kunnskap som gjør det mulig å ta kontakt, undervise eller lede i en trygg og vellykket måte. Du bør la programmet fullt ut i stand til å ta på seg en lederrolle som arbeidende profesjonell virksomhet.De styring og ledelse ferdigheter lært i disse årene vil hjelpe deg å bli en leder i ditt personlige liv også.

Skolepenger og kostnader er forskjellig avhengig av hvilken skole du går på. Hvilket land skolen ligger i kan også bestemme hvor mye du vil betale. Dette er ting å sjekke ut når du velger en skole.

Det er mange fordeler med å tjene dette mest prestisjetunge akademisk grad. Det beste med det er at det sannsynligvis åpner dører til nye karrierer du ikke kunne ha vurdert uten en doktorgrad. Noen yrkesvalg inkluderer økonomistyring, reklame, kampanjer, markedsføring eller menneskelige ressurser. Du kan jobbe som en toppleder, opplæring og utvikling manager, postsecondary utdanning administrator, business analytiker, finansanalytiker, salgssjef, regnskapsfører, salgsstøtte og mer.

Hvis du får din PhD, først velge den skolen du ønsker å delta, og deretter kan du bestemme om du ønsker å melde deg på en online program, eller ta det i klassen. For å finne ut mer om denne utdanningen muligheten, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Eget Tempo Phd I Internasjonal Business Management

ISM - International School of Management
Campus Heltidsstudier Deltid 4 år September 2018 Frankrike Paris Brasil Sao Paulo Kina Shanghai + 5 fler

ISM PhD i International Business Management forbereder erfarne og høyt motivert forretningsbrukere å ta fatt på karrieren til engasjert undervisning og original forskning i akademia [+]

Selvstyrte PhD i International Business Management

The Doctor of Philosophy (PhD) -programmet er utformet for to typer kandidater: erfarne næringslivsledere som ønsker "å gi noe tilbake" og bistå i utviklingen av fremtidige bedriftsledere ved å bli effektive lærere; og innovative lærere og / eller forskere fast bestemt på å gjøre et inntrykk ved å bidra til kroppen kunnskap i sine utvalgte fagområder. Stipendiater lære å gjøre en forskjell gjennom å skrive, snakke, undervisning, forskning, rådgivning, og gjennomføre gründer ventures.

Programmet vektlegger en forståelse av ledelse slik den praktiseres og tolkes på tvers av organisasjoner, sektorer og kulturer. Hver kandidat utvikler forskning og undervisning ferdigheter til å generere og stimulere til nye perspektiver på ledelse praksis. Den er designet for å understreke faglige lederskap og å fokusere på anvendt og teoretisk forskning som forbedrer undervisningen og skoleprestasjoner.... [-]


Phd I Business Management

RISEBA
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 4 år January 2018 Latvia Riga + 1 fler

Dette inter-universitet doktorgradsprogrammet i økonomi og administrasjon er gjennomført ved to latviske partner universiteter: RISEBA University og BA School of Business. Dette programmet vil fungere som en inkubator for fremtidige tenkte ledere i akademia og i praksis ved å dyppe dem i betydelig forskning og gi dem muligheten til å jobbe tett med senior fakultetet ... [+]

Dette inter-universitet doktorgradsprogrammet i økonomi og administrasjon er gjennomført ved to latviske partner universiteter: RISEBA University og BA School of Business. Dette programmet vil fungere som en inkubator for fremtidige tenkte ledere i akademia og i praksis ved å dyppe dem i betydelig forskning og gi dem muligheten til å jobbe tett med senior fakultetet.

Alle doktorgradsstudenter gjennomgå en to-års undervist scenen der de får en grundig innføring i forskningsdesign, ferdigheter og metoder. Denne fasen omfatter kurs i strategisk ledelse, økonomistyring, forskningsmetoder, samt en rekke valgfag, alle bidrar til utvikling av studentenes egne forskningsprosjekter. ... [-]


Phd økonomi Og Ledelse (engelsk)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
Campus Heltidsstudier Deltid 3 år September 2018 Tsjekkia Praha + 1 fler

I den grenen av Business Economics and Management, er forskningsvirksomhet av doktorgradsstudenter med fokus på slike temaer som de nye teorier om økonomisk organisasjon; nye retninger i [+]

PhD økonomi og ledelse (engelsk)

I den grenen av Business Economics and Management, er forskningsvirksomhet av doktorgradsstudenter med fokus på slike temaer som de nye teorier om økonomisk organisasjon; nye retninger i måling av resultater; forretningsstrategi i en europeisk sammenheng; virkningene av globaliseringen på gjennomføringen av virksomheten; restrukturering og revitalisering av selskaper; innovasjon og økonomisk strategi for multinasjonale selskaper; former for samarbeid i den internasjonale virksomheten miljø, joint-multinasjonale selskaper; styring av selskaper; og andre, relaterte, saker. Strukturen i programmet er som følger:

Blokk A: Emner som er felles for hele skolen:... [-]


Phd I Business Management

University of Johannesburg
Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år February 2018 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Studenten skal utvikle anvendt kompetanse og praktiske ferdigheter i mestring, tolkning, forståelse og anvendelse av business management prinsipper, som kulminerte i selvstendig og original vitenskapelig arbeid. [+]

Studenten skal utvikle anvendt kompetanse og praktiske ferdigheter i mestring, tolkning, forståelse og anvendelse av business management prinsipper, som kulminerte i selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Kvalifiserte studenter vise kompetanse i bruk av tilhørende forskningsmetodikk, og riktig skriftlig og muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og resultatene. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap og innsikt i faget disiplin, slik at elevene til å reflektere over forskningsfeltet.

Opptakskrav

En student som er i besittelse av en master kvalifisering i Business Management på NQF nivå 8 eller 9 kan søke om opptak til denne kvalifiseringen. Et gjennomsnitt på 65% må innhentes i denne master kvalifisering. Dekan ved Fakultet of Management kan nekte en student opptak til doktorgrads kvalifisering hvis av den oppfatning at studentens faglige bakgrunn er tilstrekkelig for de foreslåtte studiene.... [-]


Phd I Bedriftsledelse Og Administrasjon

University of Stellenbosch Business School (USB)
Campus February 2018 Sør-Afrika Cape Town Bellville

USB internasjonalt anerkjent doktorgrad i Business Management og administrasjon fokuserer på å utvikle arbeidsføre kompetanse gjennom grundige undersøkelser. [+]

USB internasjonalt anerkjent doktorgrad i Business Management og administrasjon fokuserer på å utvikle arbeidsføre kompetanse gjennom grundige undersøkelser.

En kombinasjon av vitenskapelig rigor og ledelsesmessige relevans

Den utøvende PhD kan beskrives som en praksis-basert program siden kunnskap er avansert delvis ved hjelp av profesjonell anvendelse av faget. Den kombinerer vitenskapelig rigor og ledelsesmessige relevans, og dermed PhD-studenter må kunne vise at de har en teoretisk og en praktisk forståelse og forståelse av sitt forskningsområde.

"Det handler om å utvikle arbeidsføre kunnskap"

Å utvikle arbeidsfør kunnskap understøttet av teori og praksis, må doktorgradsstudenter til:... [-]


Doctor Of Philosophy

Amity University in London
Campus Heltidsstudier 3 - 3 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

I samarbeid med Universitetet i Bolton, Amity tilbyr doktorgradsprogrammer for forskning i business management og informasjonsteknologi. [+]

I samarbeid med Universitetet i Bolton, Amity tilbyr doktorgradsprogrammer for forskning i business management og informasjonsteknologi.

Som doktorgradsstudent, du er forventet å bidra til å fremme kunnskap i det valgte fagområdet. Det er en utfordrende jaktstarten, men et givende en, og vellykket forskning tjener til å hjelpe arbeidet med et internasjonalt fellesskap av andre forskere og fagfolk.

Studenter gjennomføre opplæring i forskningsmetoder, delta i forskningsseminarer og design og implementere sin egen forskning for å gjøre dem i stand til å generere vesentlig ny kunnskap.

I å søke om doktorgradsstudium, stilles krav om å sende inn en detaljert prosjektbeskrivelse, sette ut den generelle delen av forskningen, den tiltenkte bidrag til fagfeltet, til angivelse av forskningsmetoder skal følges, og en full bibliografi. Søknader mottas på styrken av forskningen forslaget, samt en søkers motivasjon og tidligere akademisk oppnåelse som de viktigste faktorene som fører til tillit i sine sjanser til ferdigstillelse.... [-]