Filter
PhD
Sør-Afrika Studietype: Alle Pacing: Alle

Doktorgradstudier i Finans i Sør-Afrika

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Finansfeltet kan deles inn i privatøkonomi, offentlig økonomi og forretningsøkonomi. Hvert underområde fokuserer på forvaltning av eiendeler og gjeld, ofte med fokus på investering. Finansstudenter kan holde sin utdanning generell, eller velge å fordype seg i et spesifikt område som regnskap eller forretningsøkonomi.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

PhD i Finans i Sør-Afrika

Les mer Minimér
PhDFinans
Andre studiemuligheter i Afrika

1 Resultater i Finans, Sør-Afrika

Grader
Beliggenhet
Sør-Afrika
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
University of Johannesburg

Kandidaten skal utvikle anvendt kompetanse og praktiske ferdigheter innen mestring, tolkning, forståelse og anvendelse av et emne i det bredere finansfeltet. ... [+]

Kandidaten skal utvikle anvendt kompetanse og praktiske ferdigheter innen mestring, tolkning, forståelse og anvendelse av et emne i det bredere finansfeltet. Gjennom doktoravhandlingen skulle en kvalifiserende student vise bevis for uavhengig og originalt vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt bidrag til kunnskapen om innsikt i fagdisiplinen så vel som forskningsfeltet.

Kvalifiserte kandidater vil også vise kompetanse i anvendelsen av relatert forskningsmetodikk og riktig skriftlig og / eller muntlig kommunikasjon av forskningsprosessen og funnene.

Opptakskrav: En kandidat som er i besittelse av en universitetsbasert økonomisk orientert mastergrad på New NQF nivå 9 / Old NQF level 8, kan søke om opptak til denne kvalifikasjonen. Alternativt hvilken som helst annen relatert kvalifikasjon med et programspesifikt minimumskompetansenivå på New NQF nivå 9 / Old NQF level 8, og finansrelatert erfaring som anses som relevant og tilstrekkelig av Department Finance and Investment Management. Opptak til doktorgradsprogrammet er underlagt vellykket forsvar av et forskningsforslag. Forskningsforslaget bør presenteres for et panel som er sammenkalt av Institutt for finans og investeringsforvaltning for dette formålet. Avslutning av påmelding til programmet (og / eller fortsatt registrering) er underlagt søkere som oppfyller avdelingsspesifikke krav. Slike krav inkluderer vanligvis forarbeid som leder frem til et forskningsforslag som er godkjent av instituttet. Mulige eksempler på forarbeid er forhåndslesing, litteraturgjennomgang, konseptutvikling og vellykket gjennomføring av korte kurs rettet mot ferdigheter og / eller kunnskapsutvikling. Kandidater kan også bli pålagt å forsvare forskningsforslagene sine på spesielle diskusjonsøkter.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk