Filter
PhD
Kypros Studietype: Alle Pacing: Alle

PhD studier i Finans på Kypros

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Finansfeltet kan deles inn i privatøkonomi, offentlig økonomi og forretningsøkonomi. Hvert underområde fokuserer på forvaltning av eiendeler og gjeld, ofte med fokus på investering. Finansstudenter kan holde sin utdanning generell, eller velge å fordype seg i et spesifikt område som regnskap eller forretningsøkonomi.

Kypros ligger i det nordøstre hjørnet av Middelhavet. Det er den tredje største øya i Middelhavet. Kypros er kjent for å være fødestedet til Afrodite (Venus), den greske gudinnen for kjærlighet.

PhD i Finans på Kypros

Les mer Minimér

1 Resultater i Finans, Kypros

Andre valg innen dette fagområdet:
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Den Ph.D i Finance gir studentene mulighet til å spesialisere seg innen finans og bank ved å tilby graduate kurs og avhandling på doktorgradsnivå. Programmet er utviklet ... [+]

Den Ph.D i finans gir studentene mulighet til å spesialisere seg innen finans og bank ved å tilby graduate kurs og avhandling på doktorgradsnivå. Programmet er utviklet for å gi et sterkt fundament i økonomisk teori samt anvendt finansielle økonometri ferdigheter.

I samarbeid med en utpekt rådgiver, kan studentene spesialisere seg i bestemte områder av finans, inkludert bank gjennom et program av valgfag og avhandling forskning. De potensielle studenter må ha en sterk faglig bakgrunn i de kvantitative metoder. Online direktør Masters Program i Bank og finans Institutt for Bank og finans tilbyr fullt utviklet program for fagfolk som har til hensikt å få sin kandidats online og samtidig bygge sin karriere. Online direktør Masters Program utstyrer sine studenter med moderne kunnskap for å vinke sammen med globale finans- og bank endringer. Programmet er utarbeidet for travle forretningsfolk rundt om i verden, derfor alle kursmateriell og lærebøker er beleilig levert til dem via internett. Programmet gir en høyt respektert grad gjennom Online direktør Masters Program i Bank og finans som er så krevende og givende som våre tradisjonelle on-campus MS i Bank og finans programmet. Også programmet er så effektiv og tilfredsstillende som den tradisjonelle on-campus program som den fokuserer på den enkelte student.... [-]

Kypros Famagusta Den tyrkiske republikken Nord-Kypros
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 5 år
Campus
Les mer på norsk