Filter
PhD
Østerrike Studietype: Alle Pacing: Alle

PhDs i Finans i Østerrike

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

En slik grad av faglig dyktighet i finans gir deg trygghet til å analysere økonomiske situasjoner i ikke bare en virksomhet miljøet, men også i en individuell plan. Du kan analysere og vedta levedyktige finansielle tiltak som vil påløpe store fordeler for den generelle ytelsen til en person eller en virksomhet enhet.

Den grunnleggende kjennetegn ved østerriksk høyere utdanningssystemet er et fireårig studium. Etter ferdigstillelse av lavere grad, universitetet har ofte stipender for de studentene som kanskje ønsker å videre studier til mastergrad og til og med doktorgradsnivå.

PhD i Finans i Østerrike

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
MSc

1 Resultater i Finans, Østerrike

Grader
Beliggenhet
Østerrike
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
MSc
Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) inviterer lovende studenter med fremragende faglige profiler til å søke om PhD-programmet i økonomi. VGSF er et resultat av samar ... [+]

PhD i finans - Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) inviterer lovende studenter med fremragende faglige profiler til å søke om PhD-programmet i økonomi. VGSF er et resultat av samarbeid mellom tre institusjoner: Institutt for avanserte studier (IHS), Universitetet i Wien og WU (Wien Universitet for økonomi og næringsliv).

Viktigste styrker i programmet:

Ph.d.-studiet er et 5-årig heltidsprogram strukturert i kurs og forskning. Doktorgradsstudene drar nytte av et stimulerende forsknings- og læringsmiljø og får kontinuerlig veiledning fra fakultetet gjennom hele programmets varighet. På VGSF er du mer enn en student; du er en kollega og medlem av samfunnet vårt. Fakultetets medlemmer er ledende eksperter på sine respektive fagområder og samarbeider med anerkjente fagfolk og akademikere fra hele verden, som regelmessig inviteres til VGSF for gjestelesninger eller seminarer.... [-]

Østerrike Wien
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk