PHDSTUDIES

PhD studier i Førskolelærerstudiet 2020/2021

En PhD er en grad som noen studenter forfaller etter å ha fullført sine bachelor- og mastergradsprogrammer. For å oppnå en doktorgrad skal studenten gjennomføre opprinnelig forskning og presentere den i en avhandling. Enkelte institusjoner kan også kreve at elevene fullfører kurs før de begynner sine avhandlinger.

Hva er en PhD i barndomsutdanning? En doktorgrad i utdanning gir studentene mulighet til å ta sin interesse for barndomslæringen utover klasserommet. Potensielle forskningsområder omfatter rollen som grunnopplæring i utviklingspsykologi, barnelitteratur og måten den påvirker før ungdoms læringsevne, eller måter å integrere kroppsopplæring i stadig mer teknologisk avhengige klasserom. Kursstudier kan hjelpe doktorgradsstudenter med sine forsknings- og skriveferdigheter, samt introdusere dem til store problemer i grunnskolen.

Studenter som har oppnådd en doktorgrad på dette feltet, kan finne at deres kunnskaper om komplekse problemstillinger i grunnskolen gjør dem mer egnet for stillinger knyttet til skoleadministrasjon. Forsknings- og skriveferdighetene utviklet fra å skrive en avhandling kan overføres til andre karrierer og områder av livet. Det pedagogiske aspektet av doktorgradsprogrammet gir studentene innsikt i klasserommetrender.

Doktorgradsprogrammer kan ta flere år å fullføre, og prisene varierer avhengig av institusjonen studentene velger. Kommunikasjon med universitetet gir direkte en ide om hvor mye programmet vil koste.

Med denne grad kan studentene være i stand til å forfølge karriere som utdanningskonsulenter for skoleområder eller beslutningstakere, administratorer på toppen av skolens hierarkier, eller som forskere i tidlig barndomspedagogikk. Mange studenter som tjener sin PhD velger å bli professorer. De kan være i stand til å overvåke tidlig opplæringsprogrammer direkte og anvende sin avhandlingsforskning til virkelige læreplaner. De kan være i stand til å trene lærere, eller arbeide med ideelle organisasjoner som håndterer utdanning av underprivilegierte unge.

Doktorgradsprogrammer i tidlig barndomsutdanning kan være tilgjengelig i nærheten av deg, på en ny og spennende plassering, eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Førskolelærerstudiet Filter

PhD i forskerutdanning i pedagogiske ressurser og læreprosesser i barnehage og skole

University College of Southeast Norway
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

USN tilbyr en doktorgrad i Forskerutdanning i pedagogiske ressurser og læreprosesser i barnehage og skole. Programmet ble godkjent høsten 2012.

Les mer