PHDSTUDIES

Doktorgradstudier i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning Europa 2020

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

Executive programmer er ofte tilgjengelig for midlere og høyere ledelse fagfolk som en vei å fremme sine karrierer og forbedre effektiviteten som ledere. Disse kursene ofte innebære kondensert versjoner av kompliserte motiver, for eksempel økonomi, folkeretten og forretnings etikk.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

PhD program i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning Europa

2 Resultater i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning, Europa Filter

Executive PhD

Antwerp Management School
PhD
28 sep. 2020
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Antwerp Management School 's Executive Ph.D. programmet er et støtteprogram på høyt nivå for ledere og ledere på C-nivå med en sterk ambisjon om å bringe topp moderne kunnskap ...

Les mer

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Executive Leadership

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Nettstudier

Students who undertake this PhD programme will need to explore the main theories and practices in business and leadership. Provide a broad perspective on companies and their t ...

Les mer