Filter
PhD
Studietype: Alle Pacing: Alle

PhD studier i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning 2020

En doktorgrad er et doktorgradsprogram, men betyr ikke nødvendigvis at mottakeren er en lege. Doktorgrader er tildelt i hvert fagområde, fra anatomi til regnskap. De fleste krever studenter å ha fullført en bachelor-og mastergrad før du søker. En doktorgrad er den mest avanserte grad tilbys ved et universitet. De fleste programmene omfatter høyt nivå spesialitet kurs samt et forskningsprosjekt og avhandling kravet.

Hva er en PhD i Executive programmer? Dette programmet kan også bli kalt en utøvende doktorgrad, og er et avansert studium for forretningsfolk som ønsker å bruke state-of-the-art kunnskap og avansert forskning ferdigheter til næringslivet. Klasser kan introdusere studentene til teoretiske og praktiske aspekter av handel og organisatorisk atferd. Studenter kan bli oppmuntret til å gjennomføre tankeeksperimenter å anvende kunnskap til komplekse hypotetiske situasjoner. Mange programmer er tverrfaglig og reflekterer et globalt perspektiv.

Mange studenter velger å forfølge en executive PhD fordi det kan gi en intellektuell utfordring, samt en mulighet til å bygge nettverk med andre høyt nivå forretningsfolk. Deltakerne kan få verdifull økonomisk, ledelse og kommunikasjonsevner.

Kostnaden for en PhD i Executive programmer vil variere avhengig av institusjonen og programmet valgt. Mange tradisjonelle og online universiteter tilbyr programmer med tidsplaner designet for å appellere til arbeidsledere.

Noen nyutdannede av et doktorgradsprogram vil forbli i akademia som heltids professorer. Imidlertid kan nyutdannede også gå på å jobbe for offentlige og private selskaper, samt ideelle organisasjoner. Noen vil bli toppledere i store, multinasjonale selskaper. Andre vil bli forskere, forretningsanalytikere, økonomiske konsulenter eller programmet direktører for offentlige institusjoner eller private organisasjoner. De kan også arbeide for offentlige organisasjoner som politiske analytikere eller politiske rådgivere.

Ambisiøse forretningsfolk som er dedikert til livslang læring og søker etter en ny utfordring og nye karrieremuligheter kan være interessert i en doktorgrad i Executive programmer. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

1 Resultater i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning

Antwerp Management School

Antwerp Management School 's Executive Ph.D. programmet er et støtteprogram på høyt nivå for ledere og ledere på C-nivå med en sterk ambisjon om å bringe topp moderne kun ... [+]

Executive PhD

Antwerp Management School 's Executive Ph.D. programmet er et toppnivå støtteprogram for ambisiøse ledere og ledere på C-nivå som ønsker å bringe den mest avanserte kunnskapen og fremragende forskerkompetansen inn på arbeidsplassen og i samfunnet.

Deltakerne vil tilegne seg nye metoder og tankesett som de vil tilnærme seg faktiske forretningsproblemer de blir konfrontert med i sine organisasjoner eller i samfunnet. Dermed har programmet en betydelig innvirkning på den faglige utviklingen av deltakere.

For å blomstre i dagens kompliserte, globalt konkurransedyktige forretningsmiljø, krever organisasjoner ledere som griper tverrfaglig kunnskap, evnen til å tenke i globale termer og visjonen om å designe systemer som svarer på raskt skiftende tendenser.... [-]

Belgia Antwerpen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk