PHDSTUDIES.NO

Beste skoler Deltid PhD programmer i Ernæringsfysiologi i South Moravian Region Tsjekkia 2019/2020

Den mest populære doktorgrad er Doctor of Philosophy eller Ph.D. Ph.Ds og andre studier doktorgrader forberede graduate student å lansere nye planer som legger til felles kunnskapsbase på feltet. Kandidater til og innehavere av doktorgrad søker ofte yrker som professorer og forskere, men mange også gå videre til ulike roller i de veldedige, offentlige og privat sektor.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Den tsjekkiske republikk, er et land i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Østerrike i sør, Slovakia i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner innbyggere, er Praha.

Deltid PhD program i Ernæringsfysiologi i South Moravian Region i Tsjekkia

1 Resultater i Ernæringsfysiologi, South Moravian Region Filter

PhD i kjemi og teknologi av matvarer

Brno University of Technology
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2019 Tsjekkia Brno + 1 fler

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi.