Filter
PhD
Tsjekkia South Moravian Region Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste skoler Deltid PhD programmer i Ernæringsfysiologi i South Moravian Region Tsjekkia 2019/2020

Den mest populære doktorgrad er Doctor of Philosophy eller Ph.D. Ph.Ds og andre studier doktorgrader forberede graduate student å lansere nye planer som legger til felles kunnskapsbase på feltet. Kandidater til og innehavere av doktorgrad søker ofte yrker som professorer og forskere, men mange også gå videre til ulike roller i de veldedige, offentlige og privat sektor.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Den tsjekkiske republikk, er et land i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Østerrike i sør, Slovakia i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner innbyggere, er Praha.

Deltid PhD program i Ernæringsfysiologi i South Moravian Region i Tsjekkia

Les mer Minimér

1 Resultater i Ernæringsfysiologi, South Moravian Region

Brno University of Technology

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi. ... [+]

Kjemi og teknologi av matvarer

Forkortelse: DKAP_CHTP

Nivå på emnet: Doktorgrad

Fakultet: Fakultet for kjemi

Akademisk år: 2019/2020

En tittel tildelt: Ph.D.

Kvalifikasjon tildelt: Ph.D. i feltet "Kjemi og teknologi av matvarer"

Nivå på kvalifikasjon: Doktorgrad (3. syklus)

Spesifikke opptakskrav:

Mastergrad i kjemisk ingeniørfag, matkjemi eller andre kjemiske spesialiseringer opptjent ved universitetets fakulteter, IKT Praha eller landbruksuniversiteter.

Viktige læringsutbytte:

Ph.D. Studie- og studierelatert forskning er fokusert på oppkjøp og utvikling av teoretisk kunnskap og eksperimentelle ferdigheter innen matkjemi og prosessprosesser for matproduksjon, anvendt analytisk og fysisk kjemi, mikrobiologi, biokjemi og molekylærbioteknologi. Studien er utformet i tråd med utviklingen av matvitenskap og matteknologi og andre grunnleggende og anvendte spesialiseringer.... [-]

Tsjekkia Brno
September 2019
Engelsk
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk