Filter
PhD
Tsjekkia South Moravian Region Brno Studietype: Alle Pacing: Deltid

Topp Deltid PhD studier i Ernæringsfysiologi in Brno Tsjekkia 2019/2020

Den mest populære doktorgrad er Doctor of Philosophy eller Ph.D. Ph.Ds og andre studier doktorgrader forberede graduate student å lansere nye planer som legger til felles kunnskapsbase på feltet. Kandidater til og innehavere av doktorgrad søker ofte yrker som professorer og forskere, men mange også gå videre til ulike roller i de veldedige, offentlige og privat sektor.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

Denne byen har produsert prominente personer, grunnleggeren av genetikk Gregory Mendel har et universitet oppkalt etter ham. Imidlertid har byen som utfordrer fremdeles, og det er å streve gjennom sine høyere utdanningsinstitusjoner, til å produsere andre Mendels som kan ha betydning for samfunnet.

Deltid PhD i Ernæringsfysiologi in Brno i Tsjekkia

Les mer Minimér

1 Resultater i Ernæringsfysiologi, Brno

Grader
Beliggenhet
Tsjekkia
South Moravian Region
Brno
Studietype
Pacing
Brno University of Technology

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi. ... [+]

Kjemi og teknologi av matvarer

Forkortelse: DKAP_CHTP

Nivå på emnet: Doktorgrad

Fakultet: Fakultet for kjemi

Akademisk år: 2019/2020

En tittel tildelt: Ph.D.

Kvalifikasjon tildelt: Ph.D. i feltet "Kjemi og teknologi av matvarer"

Nivå på kvalifikasjon: Doktorgrad (3. syklus)

Spesifikke opptakskrav:

Mastergrad i kjemisk ingeniørfag, matkjemi eller andre kjemiske spesialiseringer opptjent ved universitetets fakulteter, IKT Praha eller landbruksuniversiteter.

Viktige læringsutbytte:

Ph.D. Studie- og studierelatert forskning er fokusert på oppkjøp og utvikling av teoretisk kunnskap og eksperimentelle ferdigheter innen matkjemi og prosessprosesser for matproduksjon, anvendt analytisk og fysisk kjemi, mikrobiologi, biokjemi og molekylærbioteknologi. Studien er utformet i tråd med utviklingen av matvitenskap og matteknologi og andre grunnleggende og anvendte spesialiseringer.... [-]

Tsjekkia Brno
September 2019
Engelsk
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk