PHDSTUDIES.NO

Beste skoler Deltid PhD studier i Ernæringsfysiologi i Prague Tsjekkia 2019

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Den tsjekkiske republikk, er et land i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Østerrike i sør, Slovakia i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner innbyggere, er Praha.

Deltid PhD program i Ernæringsfysiologi i Prague i Tsjekkia

2 Resultater i Ernæringsfysiologi, Prague Filter

PhD i matsteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Heltid studier Deltid 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Hovedformålet med doktorgradsprogrammet er å forberede kandidater med evnen til selvstendig kreativt arbeid og dyp kunnskap innen matteknologi og andre relaterte fag.

PhD i matkjemi og analyse

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Heltid studier Deltid 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Målet med studien er å utdanne spesialister med dyp kunnskap innen matkemi, mat / fôranalyse og menneskelig ernæring - gjenspeiler den nåværende teknikkens aktuelle fagområde og med visjonen om fremtidige utviklinger / utfordringer . Studentene vil ikke bare få en omfattende teoretisk kunnskap, men også bred praktisk erfaring i laboratorier utstyrt med moderne instrumentering.