Filter
PhD
Tsjekkia Prague Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste skoler Deltid PhD studier i Ernæringsfysiologi i Prague Tsjekkia 2019

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Den tsjekkiske republikk, er et land i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Østerrike i sør, Slovakia i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner innbyggere, er Praha.

Deltid PhD program i Ernæringsfysiologi i Prague i Tsjekkia

Les mer Minimér

2 Resultater i Ernæringsfysiologi, Prague

University of Chemistry and Technology, Prague

Hovedformålet med doktorgradsprogrammet er å forberede kandidater med evnen til selvstendig kreativt arbeid og dyp kunnskap innen matteknologi og andre relaterte fag. ... [+]

Oversikt

Hovedformålet med doktorgradsprogrammet er å forberede kandidater med evnen til selvstendig kreativt arbeid og dyp kunnskap innen matteknologi og andre relaterte fag. Studien er fokusert på det vitenskapelige og forskningsarbeidet i teknologiske prosesser og er basert på omfattende kunnskaper om kjemiske, biologiske, tekniske og økonomiske disipliner, og kunnskapen om løsningen av de spesifikke komplekse problemene med utvalgte matgrener (frokostblanding, baker og sukker teknologi, meieri og fett teknologi, kjøtt og kjøttprodukter teknologi, teknologi av frukt og grønnsaker, teknologi av overflateaktive midler og vaskemidler og kosmetikk).

Karriere

Nyutdannede er i stand til å jobbe i vitenskap og forskning eller direkte i næringsmiddelindustrien, samt i de relaterte feltene som kosmetikk og kjemisk industri, herunder behandling av avfall og miljøvern. De kan ha ledende stillinger i utvikling, produksjon, kontroll og projeksjon i kommersielle firmaer eller statlige institusjoner. På grunn av det brede kompetansekunnskapet er de utdannede ikke bare klare til profesjonell handling i sin spesialisering, men også for tilpasning for mulig anvendelse på andre tekniske og vitenskapelige felt.... [-]

Tsjekkia Prague
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Chemistry and Technology, Prague

Målet med studien er å utdanne spesialister med dyp kunnskap innen matkemi, mat / fôranalyse og menneskelig ernæring - gjenspeiler den nåværende teknikkens aktuelle fagom ... [+]

Oversikt

Målet med studien er å utdanne spesialister med dyp kunnskap innen matkemi, mat / fôranalyse og menneskelig ernæring - gjenspeiler den nåværende teknikkens aktuelle fagområde og med visjonen om fremtidige utviklinger / utfordringer . Studentene vil ikke bare få en omfattende teoretisk kunnskap, men også bred praktisk erfaring i laboratorier utstyrt med moderne instrumentering. Kursene som tilbys til en fremtidig spesialist, er fokusert på reaksjon som skjer i mat under bearbeiding av transport og / eller lagring. De viktigste parametrene for matvarer som næringsverdi, sensoriske egenskaper og sikkerhet er under fokus, kosttilskudd er også et problem av bekymring. Spesiell oppmerksomhet er gitt til avanserte analytiske strategier som er anvendbare for effektiv kontroll av kjemiske forurensninger / rester / toksikanter, og det tas også hensyn til moderne omics-strategier som gjør det mulig å bekjempe mattsvikt og studier av biologisk aktive matkomponenter. Når det gjelder menneskelig ernæring, er det noen kurs også med medisinsk aspekt forbundet med dette området.... [-]

Tsjekkia Prague
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk