PHDSTUDIES.NO

Søk Deltid Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi i Tsjekkia 2019/2020

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

Deltid PhD i Ernæringsfysiologi i Tsjekkia

1 Resultater i Ernæringsfysiologi, Tsjekkia Filter

PhD i kjemi og teknologi av matvarer

Brno University of Technology
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2019 Tsjekkia Brno + 1 fler

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi.