Filter
PhD
Tsjekkia Studietype: Alle Pacing: Deltid

Søk Deltid Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi i Tsjekkia 2019/2020

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

Deltid PhD i Ernæringsfysiologi i Tsjekkia

Les mer Minimér
Andre studiemuligheter i Europa

1 Resultater i Ernæringsfysiologi, Tsjekkia

Brno University of Technology

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi. ... [+]

Kjemi og teknologi av matvarer

Forkortelse: DKAP_CHTP

Nivå på emnet: Doktorgrad

Fakultet: Fakultet for kjemi

Akademisk år: 2019/2020

En tittel tildelt: Ph.D.

Kvalifikasjon tildelt: Ph.D. i feltet "Kjemi og teknologi av matvarer"

Nivå på kvalifikasjon: Doktorgrad (3. syklus)

Spesifikke opptakskrav:

Mastergrad i kjemisk ingeniørfag, matkjemi eller andre kjemiske spesialiseringer opptjent ved universitetets fakulteter, IKT Praha eller landbruksuniversiteter.

Viktige læringsutbytte:

Ph.D. Studie- og studierelatert forskning er fokusert på oppkjøp og utvikling av teoretisk kunnskap og eksperimentelle ferdigheter innen matkjemi og prosessprosesser for matproduksjon, anvendt analytisk og fysisk kjemi, mikrobiologi, biokjemi og molekylærbioteknologi. Studien er utformet i tråd med utviklingen av matvitenskap og matteknologi og andre grunnleggende og anvendte spesialiseringer.... [-]

Tsjekkia Brno
September 2019
Engelsk
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk