PhD studier i Ernæringsfysiologi i Storbritannia
Doktorgrads kan variere avhengig av institusjonen og land der den er tildelt. De fleste forskere forfølge en PhD på grunn av sterk motivasjon for å bidra til det akademiske miljøet samt ekte nysgjerrighet om deres valgte fagområde.
Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitenskap kan bidra til en større forståelse av utviklingen av matvaresystemer og hvordan å skape bærekraftige ressurser mat for fremtidige generasjoner.
Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.
PhD program i Ernæringsfysiologi i Storbritannia
2 Resultater i Ernæringsfysiologi, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter
PhD Food Safety and Biotechnology
Queen's University Belfast
Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. ...
Doctor of Philosophy (Ph.D) i matvitenskap
Selinus University of Science and Literature
Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet k ...