PHDSTUDIES

Deltid PhDs i Ernæringsfysiologi i Storbritannia 2020

Doktorgrads kan variere avhengig av institusjonen og land der den er tildelt. De fleste forskere forfølge en PhD på grunn av sterk motivasjon for å bidra til det akademiske miljøet samt ekte nysgjerrighet om deres valgte fagområde. 

 

Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitenskap kan bidra til en større forståelse av utviklingen av matvaresystemer og hvordan å skape bærekraftige ressurser mat for fremtidige generasjoner.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Deltid PhD program i Ernæringsfysiologi i Storbritannia

2 Resultater i Ernæringsfysiologi, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. ...

Les mer

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Food Science

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Nettstudier

Research in this area of food science should provide data on how to provide the world's population with safe, nutritious, appetizing and affordable food. Achieving this goal r ...

Les mer