$close

Filtre

Se resultater

PhDs i Ernæringsfysiologi i Santiago de Compostela Spania

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter. Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biol… Les mer

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vitenskaper, kan enkeltpersoner være forberedt på å skape trygge og næringsrike matvarer som kan leveres trygt over hele verden.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Santiago de Compostela Byen ligger i Nordvest-Spania i den autonome regionen Galicia. Den har en befolkning teller som er i underkant av 100 000 innbyggere.

Topp universiteter PhD program i Ernæringsfysiologi i Santiago de Compostela i Spania

Minimér
Les mer om å studere i Spania
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spania

Globaliseringen av økonomien og matmarkedet gjør teknologi og mattrygghet til et spørsmål av allmenn interesse påvirket av mange faktorer. Effektiv beskyttelse av retten til m ... +

Globaliseringen av økonomien og matmarkedet gjør teknologi og mattrygghet til et spørsmål av allmenn interesse påvirket av mange faktorer. Effektiv beskyttelse av retten til matsikkerhet krever en omfattende tilnærming som vurderer risikoen forbundet med mat fra gård til bord, og som vurderer alle mulige perspektiver. I tillegg tar det på en veldig spesiell måte hensyn til den økende betydningen av ernæringsmessige risikoer, gitt den bekymringsfulle forekomsten av fedme i dag og hovedsakelig hos barn og ungdom. -
PhD
Fulltid
3 år
Spansk, Gallegan
Campus