$close

Filtre

Se resultater

PhD studier i Ernæringsfysiologi i Spania

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer h… Les mer

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

PhD program i Ernæringsfysiologi i Spania

Minimér
Les mer om å studere i Spania
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spania

Globaliseringen av økonomien og matmarkedet gjør teknologi og mattrygghet til et spørsmål av allmenn interesse påvirket av mange faktorer. Effektiv beskyttelse av retten til m ... +

Globaliseringen av økonomien og matmarkedet gjør teknologi og mattrygghet til et spørsmål av allmenn interesse påvirket av mange faktorer. Effektiv beskyttelse av retten til matsikkerhet krever en omfattende tilnærming som vurderer risikoen forbundet med mat fra gård til bord, og som vurderer alle mulige perspektiver. I tillegg tar det på en veldig spesiell måte hensyn til den økende betydningen av ernæringsmessige risikoer, gitt den bekymringsfulle forekomsten av fedme i dag og hovedsakelig hos barn og ungdom. -
PhD
Fulltid
3 år
Spansk, Gallegan
Campus