close

Filtre

Se resultater

PhDs i Ernæringsfysiologi Nord-Amerika 2021

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien o… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

PhD program i Ernæringsfysiologi Nord-Amerika

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexico

Generell mål: Å tilby et rammeverk for spesialisert faglig opplæring til kandidater fra biologiske vitenskap, kjemisk-biologer, kjemisk ingeniørfag, agronomer og relatert karr ... +

Generell mål: Å tilby et rammeverk for spesialisert faglig opplæring til kandidater fra biologiske vitenskap, kjemisk-biologer, kjemisk ingeniørfag, agronomer og relatert karriere, som danner menneskelige ressurser på utmerket nivå, med et solid forberedelse i ulike vitenskapsområder som er i stand til gjennomføre original og uavhengig forskning som representerer betydelige fremskritt innen matvitenskap og teknologi, med større vekt på områdene korn og akvakulturprodukter. Gi også dem en grundig og omfattende oversikt slik at de kan identifisere relevante problemer i sine arbeidsområder og generere relevant kunnskap. -
PhD
Fulltid
4 år
Spansk
10 aug. 2021
22 Mai 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre