Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi i Italia
En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.
Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vitenskaper, kan enkeltpersoner være forberedt på å skape trygge og næringsrike matvarer som kan leveres trygt over hele verden.
Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.
PhD i Ernæringsfysiologi i Italia
3 Resultater i Ernæringsfysiologi, Italia Filter
Internasjonal PhD i matteknikk og bioteknologi
Free University of Bozen-Bolzano
Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere for å anvende tilnærminger til ingeniørfag og bioteknologi til matbe ...
Ph.D. i matvitenskap
University of Parma
Ph.D. i matvitenskap
Doctor of Philosophy (Ph.D) i matvitenskap
Selinus University of Science and Literature
Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet k ...