PHDSTUDIES

Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi i Italia

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vitenskaper, kan enkeltpersoner være forberedt på å skape trygge og næringsrike matvarer som kan leveres trygt over hele verden.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

PhD i Ernæringsfysiologi i Italia

3 Resultater i Ernæringsfysiologi, Italia Filter

Internasjonal PhD i matteknikk og bioteknologi

Free University of Bozen-Bolzano
PhD
okt. 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere for å anvende tilnærminger til ingeniørfag og bioteknologi til matbe ...

Les mer

Ph.D. i matvitenskap

University of Parma
PhD
okt. 2021
<
Fulltid
Italiensk
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Ph.D. i matvitenskap

Les mer

Doctor of Philosophy (Ph.D) i matvitenskap

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Nettstudier

Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet k ...

Les mer