PHDSTUDIES

PhD programmer i Ernæringsfysiologi i Parma Italia

Doktorgrads kan variere avhengig av institusjonen og land der den er tildelt. De fleste forskere forfølge en PhD på grunn av sterk motivasjon for å bidra til det akademiske miljøet samt ekte nysgjerrighet om deres valgte fagområde. 

 

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Osten byen i Italia - Parma er kjent for sin arkitektur og rike kulturarv. Det har noen av de eldste universitetene i Italia som Universitetet i Parma. Derfor må den som er interessert i å få en god utdanning i et tradisjonelt sted leve i Parma.

Beste studieprogrammer PhD program i Ernæringsfysiologi i Parma i Italia

1 Resultater i Ernæringsfysiologi, Parma Filter

Ph.D. i matvitenskap

University of Parma
PhD
okt. 2021
<
Fulltid
Italiensk
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Ph.D. i matvitenskap

Les mer