Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi Europa 2021
Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.
Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.
Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.
PhD i Ernæringsfysiologi Europa
6 Resultater i Ernæringsfysiologi, Europa Filter
Internasjonal PhD i matteknikk og bioteknologi
Free University of Bozen-Bolzano
Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere for å anvende tilnærminger til ingeniørfag og bioteknologi til matbe ...
PhD Food Safety and Biotechnology
Queen's University Belfast
Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. ...
Ph.D. i mathygiene og behandlingsteknologi
VFU University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokusert studieprogram, som tilsvarer dagens vitenskapelige tilstand og nivå og behovene til praks ...
PhD i kjemi og teknologi av matvarer
Brno University of Technology
Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi.
Ph.D. i matvitenskap
University of Parma
Ph.D. i matvitenskap
Doctor of Philosophy (Ph.D) i matvitenskap
Selinus University of Science and Literature
Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet k ...