PHDSTUDIES

Deltid Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi 2020 Europa

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

PhD Deltid i Ernæringsfysiologi Europa

4 Resultater i Ernæringsfysiologi, Europa Filter

Internasjonal PhD i matteknikk og bioteknologi

Free University of Bozen-Bolzano
Italia, Bolzano
PhD
01 Oct 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Formålet med dette internasjonale PhD-programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere til å anvende tilnærminger av ingeniørvitenskap og bioteknologi til ma ...

Les mer

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Belfast
PhD
01 Sep 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Campus

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. ...

Les mer

PhD i kjemi og teknologi av matvarer

Brno University of Technology
Tsjekkia, Brno
PhD
01 Sep 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
4 år
30 Apr 2020
Engelsk
Campus

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi.

Les mer

PhD i matvitenskap

University of Parma
Italia, Altavilla Vicentina + 1 Mer
PhD
01 Oct 2020
<
Heltid studier
Italiensk
Engelsk
Campus

PhD i matvitenskap

Les mer