PHDSTUDIES.NO

Beste skoler Deltid PhD studier i Ernæringsfysiologi 2019/2020 i Europa

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

PhD Deltid i Ernæringsfysiologi i Europa

2 Resultater i Ernæringsfysiologi, Europa Filter

PhD i kjemi og teknologi av matvarer

Brno University of Technology
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2019 Tsjekkia Brno + 1 fler

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi.

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
Campus Heltid studier Deltid Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning.