Filter
PhD
Europa Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi 2020 i Europa

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

PhD Deltid i Ernæringsfysiologi i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Ernæringsfysiologi, Europa

Brno University of Technology

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi. ... [+]

Kjemi og teknologi av matvarer

Forkortelse: DPAP_CHTP

Nivå på emnet: Doktorgrad

Fakultet: Fakultet for kjemi

Studieår: 2020/2021

En tittel tildelt: Ph.D.

Kvalifikasjon tildelt: Ph.D. i feltet "Kjemi og teknologi av matvarer"

Nivå på kvalifikasjon: Doktorgrad (3. syklus)

Spesifikke opptakskrav:

Mastergrad i kjemisk ingeniørfag, matkjemi eller andre kjemiske spesialiseringer opptjent ved universitetets fakulteter, IKT Praha eller landbruksuniversiteter.

Viktige læringsutbytte:

Ph.D. Studie- og studierelatert forskning er fokusert på oppkjøp og utvikling av teoretisk kunnskap og eksperimentelle ferdigheter innen matkjemi og prosessprosesser for matproduksjon, anvendt analytisk og fysisk kjemi, mikrobiologi, biokjemi og molekylærbioteknologi. Studien er utformet i tråd med utviklingen av matvitenskap og matteknologi og andre grunnleggende og anvendte spesialiseringer.... [-]

Tsjekkia Brno
September 2020
Engelsk
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk
Queen's University Belfast

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyni ... [+]

PhD Food Safety and Biotechnology

Forskningsstrategier

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. Den dekker hele næringskjeden fra gård til gaffel og legger stor vekt på sammenhengen mellom forbedret mattrygghet og ernæring og bedre folkehelse.

Forskningsstyrker

Avanserte og fremvoksende teknologiske og analytiske plattformer (biosensorer, isotopiske og tegneserier)Dyremat og fôrsikkerhetDyrehelse og sykdomsdiagnostikkGlobal matvaresikkerhetMat og nærings metabolomicsMat og næring kvalitetsmålingerMatkjemiMatvaresikkerhetsdeteksjonsmetodikkMatsporbarhet og ekthetImmunodiagnostikk for matforurensning og toksindeteksjonNaturforbindelser og deres helseapplikasjonerNye og funksjonelle matvarerTerapeutiske biomolekylerINNTAKSKRAV... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Campus
Les mer på norsk