PHDSTUDIES.NO

Deltid Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi 2020

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og vedlikehold av mat kilder. Personer som studerer matvitenskap kan velge å jobbe som mat produktutviklere, kvalitetskontroll spesialister, eller som salgsrepresentanter for mat og mat teknologiselskaper.

Deltid PhD i Ernæringsfysiologi

3 Resultater i Ernæringsfysiologi Filter

PhD i kjemi og teknologi av matvarer

Brno University of Technology
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2020 Tsjekkia Brno + 1 fler

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi.

PhD i matvitenskap

UAEU United Arab Emirates University
Campus Heltid studier Deltid 4 år August 2020 De forente arabiske emirater Al Ain + 1 fler

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, matprosessering og -teknikk samt innovative og funksjonelle matvarer. Konsentrasjonen er designet for å forsterke og styrke studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere sikre og høykvalitetsmat.

PhD Food Safety and Biotechnology

Queen's University Belfast
Campus Heltid studier Deltid Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning.