close

Filtre

Se resultater

Deltid Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi 2021

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter. Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige re… Les mer

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og vedlikehold av mat kilder. Personer som studerer matvitenskap kan velge å jobbe som mat produktutviklere, kvalitetskontroll spesialister, eller som salgsrepresentanter for mat og mat teknologiselskaper.

Deltid PhD i Ernæringsfysiologi

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Queen's University Belfast
Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. ... +

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. -
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tsjekkia

Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokusert studieprogram, som tilsvarer dagens vitenskapelige tilstand og nivå og behovene til praks ... +

Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokusert studieprogram, som tilsvarer dagens vitenskapelige tilstand og nivå og behovene til praksis i Europa. Nyutdannede fra doktorgradsstudiet Food Hygiene and Processing Technology fikk grundig teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter ervervet under uavhengig kreativ aktivitet og tilegnelse av ny vitenskapelig kunnskap innen studieretningen. Nyutdannede kan aktivt dele sin kunnskap innen studieretningen på internasjonalt nivå og offentlig. Basert på denne kvalifiseringen er kandidater hovedsakelig ansatt ved forskningsinstitusjoner og universiteter. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 
Brno University of Technology
Brno, Tsjekkia

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi.

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, De forente arabiske emirater

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, matpro ... +

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, matprosessering og -teknikk samt innovative og funksjonelle matvarer. Konsentrasjonen er designet for å forsterke og styrke studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere sikre og høykvalitetsmat. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
aug. 2022
31 des. 2021
Campus
 
Selinus University of Science and Literature
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland +1 Mer

Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet k ... +

Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet krever en grundig studie av spørsmålene om prosessering, emballasje, distribusjon og evaluering av mat. -
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk, Italiensk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre