close

Filtre

Se resultater

Deltid PhD studier i Ernæringsfysiologi i Al Ain De forente arabiske emirater 2021

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet. Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studerer matvitenskap kan bidra i utviklingen av matvareindustrien, så vel som trygg mat… Les mer

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studerer matvitenskap kan bidra i utviklingen av matvareindustrien, så vel som trygg mat pakking og distribusjon.

De forente arabiske emirater er en føderasjon av syv emirater på den østlige siden av den arabiske halvøya, ved inngangen til Persiabukta. Mye av arbeidsstyrken i UAE er utenlandske utlendinger - derav landet 's befolkning makeup være så variert, med Emirati borgere blir en minoritet i sitt eget land.

AL Ain er en by som ligger i De forente arabiske emirater der det er rangert som den fjerde største. Det er kjent for sin grønne landskapet som har gitt den navnet "Garden City". Det vert den viktigste føderale universitetet sammen med en håndfull andre institutter.

Deltid PhD program i Ernæringsfysiologi i Al Ain i De Forente Arabiske Emirater

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MSc
format_list_bulleted Filtre
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, De forente arabiske emirater

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, matpro ... +

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, matprosessering og -teknikk samt innovative og funksjonelle matvarer. Konsentrasjonen er designet for å forsterke og styrke studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere sikre og høykvalitetsmat. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
aug. 2022
31 des. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre