PHDSTUDIES.NO

Beste skoler Deltid PhD programmer i Ernæringsfysiologi 2019/2020 i Asia

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

PhD program Deltid i Ernæringsfysiologi i Asia

1 Resultater i Ernæringsfysiologi, Asia Filter

PhD i matvitenskap

UAEU United Arab Emirates University
Campus Heltid studier Deltid 4 år August 2020 De forente arabiske emirater Al Ain + 1 fler

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, matprosessering og -teknikk samt innovative og funksjonelle matvarer. Konsentrasjonen er designet for å forsterke og styrke studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere sikre og høykvalitetsmat.