PHDSTUDIES

Deltid Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi 2020 Asia

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

PhD program Deltid i Ernæringsfysiologi Asia

2 Resultater i Ernæringsfysiologi, Asia Filter

Doctor of Philosophy (Ph.D.) i matvitenskap

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
28 feb. 2021
Engelsk
Campus

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, matpro ...

Les mer

Dalian Polytechnic University
PhD
sep. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Kinesisk
Campus

To Anbefaling Letters from Professors Passerer DPU Opptak Examination DPU Førsteklasses Stipend: 3,000RMB / år DPU annenklasses Stipend: 2,000RMB / år DPU tredje klasse stipen ...

Les mer