Filter
PhD
Asia Studietype: Alle Pacing: Alle

Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi i Asia 2020

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

PhD program i Ernæringsfysiologi i Asia

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Ernæringsfysiologi, Asia

Dalian Polytechnic University

To Anbefaling Letters from Professors Passerer DPU Opptak Examination DPU Førsteklasses Stipend: 3,000RMB / år DPU annenklasses Stipend: 2,000RMB / år ... [+]

Beste studieprogrammer PhD studier i Ernæringsfysiologi i Asia 2020. To Anbefaling Letters from Professors Passerer DPU Opptak Examination DPU Førsteklasses Stipend: 3,000RMB / år DPU annenklasses Stipend: 2,000RMB / år DPU tredje klasse stipend: 1,000RMB / år Individuell stipend for Aktiviteter: 500RMB / år [-]
Kina Dalian
September 2020
Kinesisk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, m ... [+]

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Konsentrasjon: Food Science

Doktorgraden konsentrasjon “Matvitenskap” har som mål å gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og analyse, matprosessering og -teknikk samt innovative og funksjonelle matvarer. Konsentrasjonen er designet for å forsterke og styrke studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere sikre og høykvalitetsmat. I tillegg gir konsentrasjonen en vitenskapsbasert profesjonell utdanning som omfatter teori, praktisk forskning og anvendelse av vitenskap og teknologi på konvensjonell og ny mat. Videre er dette programmet designet for å produsere ekspert matvitenskap postgraduate med kunnskap og ferdigheter for å utvikle og videre utmerke seg i den profesjonelle verdenen.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk