Filter
PhD
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 6 Doktorgradstudier i Ernæringsfysiologi 2019

De fleste fagområder kulminerer i en doktorgrad som det høyeste nivået av akademisk prestasjon. Etter å ha fullført en PhD, er kandidater blant de mest kunnskapsrike og erfarne fagfolkene i verden. Før de kan melde seg inn, må de imidlertid fullføre flere lavere grad programmer.

Hva er PhD i matvitenskap? Dette studiet omfatter elementer fra flere andre disipliner, inkludert kjemi, biologi, kjemisk ingeniørfag, biokjemi og mikrobiologi. Det finnes også flere spesialiseringer innen matvitenskap som du kan velge mellom, for eksempel matemballasje og konservering, matteknologi og matkjemi. Studenter på dette feltet lærer å skape nye typer mat, administrere eller forbedre dagens mat, og hvordan å lage mat sunnere.

En av de mest betydningsfulle måtene studentene i en PhD-programfordel er deres utvikling av spesielle ferdigheter. Disse ferdighetene åpner for alle mulige karrieremuligheter og høyere lønnspotensial. Matematikkstudenter utvikler gode forskningsevner, forståelse av kjemi, og kritisk tenkning og evalueringsevner.

Kostnaden for å delta i en doktorgrad i matematikkprogrammet varierer ut fra en rekke aspekter. Disse kan inkludere alt fra skolen og programmet du valgte til landet du studerer i. Det er lurt å grundig undersøke disse faktorene før du registrerer deg.

Fordi mat er en viktig nødvendighet for samfunnet, er det ulike karrieremuligheter for de som studerer matvitenskap. Posisjoner er tilgjengelige i mange forskjellige felt, hver med sine egne mål. De fleste studenter velger å bli matforskere, kjemikere eller biologer for å undersøke og utvikle ulike aspekter av matproduksjon og dens påvirkning på menneskekroppen.

Den beste måten å starte neste trinn i utdanningen din er å finne riktig program. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

6 Resultater i Ernæringsfysiologi

Dalian Polytechnic University

To Anbefaling Letters from Professors Passerer DPU Opptak Examination DPU Førsteklasses Stipend: 3,000RMB / år DPU annenklasses Stipend: 2,000RMB / år ... [+]

PhD studier i Ernæringsfysiologi. To Anbefaling Letters from Professors Passerer DPU Opptak Examination DPU Førsteklasses Stipend: 3,000RMB / år DPU annenklasses Stipend: 2,000RMB / år DPU tredje klasse stipend: 1,000RMB / år Individuell stipend for Aktiviteter: 500RMB / år [-]
Kina Dalian
September 2019
Kinesisk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad de Sonora

Generell mål: Å tilby et rammeverk for spesialisert faglig opplæring til kandidater fra biologiske vitenskap, kjemisk-biologer, kjemisk ingeniørfag, agronomer og relatert ... [+]

Navn på programmet: Doktorgrad i matvitenskap DGP-kode: 506628 Normal periode for uteksaminering: 6 semestre Studiepoeng: 210 Grad gir: Doktorgrad i matvitenskap Campus hvor den tilbys: Hermosillo

ProgrambeskrivelseGenerelt mål

Tilbyr en ramme med spesialisert faglig formasjon til kandidater fra Biologiske Vitenskap, Kjemisk-Biologer, Kjemisk Engineering, Agronomist og lignende løp, som danner menneskelige ressurser på utmerket nivå, med et solid forberedelse i ulike områder av vitenskapen, som er i stand til å realisere opprinnelig undersøkelse og uavhengig som representerer betydelige fremskritt innen matvitenskap og teknologi, med større vekt på korn- og akvakulturprodukter. Gi også dem en grundig og omfattende oversikt slik at de kan identifisere relevante problemer i sine arbeidsområder og generere relevant kunnskap.... [-]

Mexico Hermosillo
August 2019
Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

PhD i matvitenskap ... [+]

Opptak 2019/2020

Kursliste - Parma administrative hovedkontor

Evolusjonær biologi og økologi (i avtale med Univ av Ferrara og Firenze)Bioteknologi og Life SciencefysikkSivilingeniør og arkitekturIndustriell ingeniørfagMatematikk (etter avtale med Univ. Of Modena og Reggio Emilia e Univ. Av Ferrara)Molekylær medisinNeurosciencepsykologiMaterialvitenskap og teknologi (i samsvar med CNR og Univ of Cape Town - Sør-Afrika)Kjemisk vitenskapMatvitenskapfarmakologiJordvitenskapFilologisk-litterære, historisk-filosofiske og kunstneriske studierTranslational medisinsk og kirurgisk vitenskapVeterinærvitenskapInformasjonsteknologier

Kursliste - annet administrativt hovedkontor (Parma i avtale)... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Italiensk,Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Brno University of Technology

Målet med studien er å nå balansen mellom teoretiske og eksperimentelle ferdigheter og anvendelse av de generelle prosedyrene innen kjemi og matsteknologi. ... [+]

Kjemi og teknologi av matvarer

Forkortelse: DKAP_CHTP

Nivå på emnet: Doktorgrad

Fakultet: Fakultet for kjemi

Akademisk år: 2019/2020

En tittel tildelt: Ph.D.

Kvalifikasjon tildelt: Ph.D. i feltet "Kjemi og teknologi av matvarer"

Nivå på kvalifikasjon: Doktorgrad (3. syklus)

Spesifikke opptakskrav:

Mastergrad i kjemisk ingeniørfag, matkjemi eller andre kjemiske spesialiseringer opptjent ved universitetets fakulteter, IKT Praha eller landbruksuniversiteter.

Viktige læringsutbytte:

Ph.D. Studie- og studierelatert forskning er fokusert på oppkjøp og utvikling av teoretisk kunnskap og eksperimentelle ferdigheter innen matkjemi og prosessprosesser for matproduksjon, anvendt analytisk og fysisk kjemi, mikrobiologi, biokjemi og molekylærbioteknologi. Studien er utformet i tråd med utviklingen av matvitenskap og matteknologi og andre grunnleggende og anvendte spesialiseringer.... [-]

Tsjekkia Brno
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk
Queen's University Belfast

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyni ... [+]

PhD Food Safety and Biotechnology

Forskningsstrategier

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. Den dekker hele næringskjeden fra gård til gaffel og legger stor vekt på sammenhengen mellom forbedret mattrygghet og ernæring og bedre folkehelse.

Forskningsstyrker

Avanserte og fremvoksende teknologiske og analytiske plattformer (biosensorer, isotopiske og tegneserier)Dyremat og fôrsikkerhetDyrehelse og sykdomsdiagnostikkGlobal matvaresikkerhetMat og nærings metabolomicsMat og næring kvalitetsmålingerMatkjemiMatvaresikkerhetsdeteksjonsmetodikkMatsporbarhet og ekthetImmunodiagnostikk for matforurensning og toksindeteksjonNaturforbindelser og deres helseapplikasjonerNye og funksjonelle matvarerTerapeutiske biomolekylerINNTAKSKRAV... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Free University of Bozen-Bolzano

Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere for å anvende tilnærminger til ingeniørfag og bioteknologi til ... [+]

Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere for å anvende tilnærminger til ingeniørfag og bioteknologi til matbehandling ved å gi dem muligheter til å overføre og utveksle kunnskap med nasjonale og internasjonale forskningssentre og næringer.

Kursbeskrivelse

Det treårige programmet fokuserer hovedsakelig på forskning om primær matproduksjon, oppsett og ledelse, samt validering av matprosesser og anvendelse av omics teknikker for å forutse og karakterisere matforedling og matvarer, med særlig vekt på gjærede matvarer. Hovedtrekkene til ph.d. er en tverrfaglig vitenskapelig tilnærming og deltakelse av internasjonalt anerkjente forskere på Vitenskapskomiteen.... [-]

Italia Bolzano
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk