PHDSTUDIES

Deltid PhD programmer i Elektronikk i Canterbury Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2021

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

De som studerer elektronikk kan få muligheten til å lære om kretser og deres komponenter. Elektrisk energi blir utforsket inngående og emner som brytere, informasjonsprosessering og mikroteknikk kan også bli gjennomgått.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Canterbury er en historisk bispesete, og navnet betyr "Kent folk 's høyborg ". Det er hjem til fire universiteter og flere andre høyere utdanningsinstitusjoner som dekker 25% av den voksne befolkningen i Canterbury.

Deltid PhD program i Elektronikk i Canterbury i Storbritannia

1 Resultater i Elektronikk, Canterbury Filter

PhD i elektronisk ingeniørfag

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

The School of Engineering og Digital Arts tilbyr forskerledde grader i et bredt spekter av forskningsfag, relatert til elektronisk, kontroll og informasjonsteknologi, i et ste ...

Les mer