PHDSTUDIES

Deltid PhDs i Elektronikk i Johannesburg Sør-Afrika 2021

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Studier i elektronikk fokuserer på utformingen av systemer og enheter med kretskort. Elektrisk energi er en hovedkomponent, men fagområdet omfatter også andre områder som kjemi, matematikk og fysikk. Studenter kan få mulighet til å fordype seg innen enkelte områder, som for eksempel elektronikk og digital mediateknikk.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Johannesburg Byen er den største kilden til gull og diamanter i det sørlige Afrika. Det er grunnlaget for Sør-Afrikas konstitusjonelle domstol og er den største og rikeste byen i Gauteng-provinsen. Det er hjem til University of Johannesburg.

Deltid PhD program i Elektronikk i Johannesburg i Sør-Afrika

1 Resultater i Elektronikk, Johannesburg Filter

PhD i elektrisk og elektronisk ingeniørvitenskap

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Campus

Institutt for elektrisk og elektronisk ingeniørfag spesialiserer seg i datasystemteknikk og elektroteknologi.

Les mer