PHDSTUDIES

Deltid PhDs i Elektronikk i Sør-Afrika 2021

Den mest populære doktorgrad er Doctor of Philosophy eller Ph.D. Ph.Ds og andre studier doktorgrader forberede graduate student å lansere nye planer som legger til felles kunnskapsbase på feltet. Kandidater til og innehavere av doktorgrad søker ofte yrker som professorer og forskere, men mange også gå videre til ulike roller i de veldedige, offentlige og privat sektor.

Studier i elektronikk fokuserer på utformingen av systemer og enheter med kretskort. Elektrisk energi er en hovedkomponent, men fagområdet omfatter også andre områder som kjemi, matematikk og fysikk. Studenter kan få mulighet til å fordype seg innen enkelte områder, som for eksempel elektronikk og digital mediateknikk.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Deltid PhD program i Elektronikk i Sør-Afrika

1 Resultater i Elektronikk, Sør-Afrika Filter

PhD i elektrisk og elektronisk ingeniørvitenskap

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Campus

Institutt for elektrisk og elektronisk ingeniørfag spesialiserer seg i datasystemteknikk og elektroteknologi.

Les mer