PHDSTUDIES.NO

Topp universiteter PhD programmer i De Forente Arabiske Emirater 2019

De Forente Arabiske Emirater er kontinuerlig forbedring og voksende sine høyere utdanningsinstitusjoner. UAE er et episenter for Midtøsten, tiltrekke mennesker til top-notch universiteter fra regionen så vel som globalt. Spenner fra vitenskapelige til kreativ, er det mange PhD De forente arabiske emirater programmer for de som søker avansert forskning og utdanning i en eksotisk og dynamisk sted.

Som kandidat for en PhD forente arabiske emirater grad, vil elevene oppleve utfordrende pensum i state-of-the-art fasiliteter. Studentene må velge et spesielt emne av interesse der å dirigere sine opprinnelige forskning og fullføre en doktoravhandling for å bli tildelt en doktorgrad forente arabiske emirater grad. Vanligvis studentene fullføre sin PhD forente arabiske emirater grader i ca fire år, avhengig av feltet og student. Fellesområdene studietid for en PhD inkluderer vitenskap, teknologi, engineering, bioteknologi og økonomi.

Ta en titt gjennom PhD forente arabiske emirater programmene nedenfor og finn programmet som er perfekt for deg!

treff Filter

PhD i ingeniørfag - Engineering Systems Management (PhD ESM)

American University of Sharjah
Campus Heltid studier 4 år September 2019 De forente arabiske emirater Sharjah

PhD i ingeniørfag - Engineering Systems Management (PhD ESM) vil bidra til å produsere neste generasjon av ledende akademikere og industrieksperter på de ulike feltene i ESM.

Phd

University of Dubai
Campus Heltid studier 4 uker September 2019 De forente arabiske emirater Dubai

Ved slutten av doktorgradsutdanningen, skal kandidaten ha oppfylt følgende læringsmål: Utvikle viktige banebrytende forskningsspørsmål som kan utforskes empirisk å tilby innovative og kreative løsninger på konkrete problemer; Utforsk avansert teoretisk kunnskap for å utvikle forskning ferdigheter gjennom original forskning; Integrere avansert kunnskap i ledelsesmessige og organisatoriske sammenhenger og roller; Forbered deg på å lære ansvar i høyere utdanning (for dem som forventer å gå inn i læreryrket)

Forskningsprosjekter for å besøke studenter

The Graduate School at The Petroleum Institute
Campus Heltid studier 9 - 12 måneder September 2019 De forente arabiske emirater Abu Dhabi Dubai + 1 fler

Forskningsprosjekter for besøksstudenter PI har en rekke sponsede forskningsprosjekter for studenter på doktorgradsstudier. En student som er på besøk, er pålagt å tilbringe flere måneder på PI som arbeider under tilsyn av et PI-fakultet.

PhD i matematikk og datavitenskap

Heriot-Watt University Dubai
Campus September 2019 De forente arabiske emirater Academic City

Skolen for matematiske og datavitenskap er fornøyd med å tilby PhD i datavitenskap ved forskning til studenter på Dubai campus.

PhD i ledelse og språk

Heriot-Watt University Dubai
Campus Heltid studier 3 år September 2019 De forente arabiske emirater Academic City

Ph.d.-studiet i skolen for samfunnsvitenskap gir unike muligheter for studenter i regionen til å undersøke spørsmål av relevans for den islamske og arabiske verden så vel som globalt.

PhD i ingeniørfag og fysikk

Heriot-Watt University Dubai
Campus Heltid studier 3 år September 2019 De forente arabiske emirater Academic City

Ingeniørfag- og fakultetskolen legger stor vekt på at folk kan få doktorgrads doktorgradsgrad ved forskning, og er glad for å kunne utvide dette anlegget til studenter på Dubai Campus.

PhD i energi, geovitenskap, infrastruktur og samfunn

Heriot-Watt University Dubai
Campus Heltid studier 3 år September 2019 De forente arabiske emirater Academic City

Skolen for energi, geovitenskap, infrastruktur og samfunn har en iboende sterk forskningskultur med forskningsstudenter som gir et høyt verdsatt bidrag til skolens samlede forskningsprofil.

Doktor i filosofi i petroleum geovitenskap

Khalifa University of Science and Technology
Campus 4 år September 2019 De forente arabiske emirater Abu Dhabi

PhD i Petroleum Geovitenskapsprogram stimulerer forskning og utvikling for å fremme innovative løsninger på utfordringer innen vitenskap, teknologi og ingeniørfag, utvikle neste generasjon ledere i akademia for å drive en kunnskapsøkonomi i UAE, og fremme den teknologiske profilen til UAE og den regionale olje- og gassindustrien.

Doktor i filosofi i ingeniørfag

Khalifa University of Science and Technology
Campus Heltid studier Deltid 4 - 6 år September 2019 De forente arabiske emirater Abu Dhabi + 1 fler

Doktoren i filosofi i ingeniørfag (Ph.D. in Engineering) er tildelt kandidater som fullfører de lærte kursene og forskningskomponentene i programmet. Studentene må fullføre et program med avanserte kurs i ingeniørfag.