PHDSTUDIES

Deltid PhD studier i Datateknologi i Santa Cruz de Tenerife Spania 2021

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Forbedre livet til mennesker som lever i denne verden gjennom økt datateknologi trenger en doktorgrad i datavitenskap. Du vil lære ferdigheter og kunnskaper som Systems og datasikkerhet og biometri, Trådløs og mobil databehandling og nettverksbygging eller Design, modellering og simulering av innebygde og integrerte systemer.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Deltid PhD program i Datateknologi i Santa Cruz de Tenerife i Spania

1 Resultater i Datateknologi, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doktorgrad i industri-, datateknikk og miljøteknikk

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Spansk
Campus

Programmet som presenteres, gir et bidrag i denne forstand som tilbyr 4 forskningslinjer av utvilsomt interesse for en student med vitenskapelige og teknologiske hensyn: Indus ...

Les mer