close

Filtre

Se resultater

PhD programmer i Datakunst 2021

En doktor i filosofi, eller PhD, er en av de høyeste grader en student kan tjene. Doktorgrader er tilgjengelige i en rekke fag og involverer en intensiv individuell studie over et emne av studentens valg. Disse programmene tar vanligvis to til tre år å fullføre. Hva er en PhD i Computer Arts? Studiet av datakunst er et unikt og bredt felt innen kunst som inkorporerer tradisjonell kunstdesign… Les mer

En doktor i filosofi, eller PhD, er en av de høyeste grader en student kan tjene. Doktorgrader er tilgjengelige i en rekke fag og involverer en intensiv individuell studie over et emne av studentens valg. Disse programmene tar vanligvis to til tre år å fullføre.

Hva er en PhD i Computer Arts? Studiet av datakunst er et unikt og bredt felt innen kunst som inkorporerer tradisjonell kunstdesign med teknologier og programvare på datamaskiner. Kurs i dette emnet kan omfatte datamaskin animasjon, dataprogrammering, grafisk design og mer. Mens et doktorgradsprogram i dette feltet er betydelig sjeldent, forventes feltet selv å vokse i flere tiår framover. Studentene i datakunst kan velge konsentrasjoner i grafikk og animasjon, programvareferdighet, storyboarding, kunsthistorie og mer.

Studenter med en grad i datakunst kan få flere ferdigheter som kan hjelpe dem i en rekke karrierer. Disse studentene har en tendens til å jobbe veldig bra selvstendig og har sterke organisasjonsferdigheter. Studentene utvikler også en solid følelse av design og estetikk.

Kostnaden for doktorgrad er påvirket av hvilken type universitet som tilbyr programmet, hvor programmet ligger og hvor lang tid det tar å fullføre programmet. For å finne ut mer spesifikk opplæringsinformasjon, bør studentene kontakte skolens opptakskontorer.

Det er mange karrierer forbundet med en datakunst grad, men å tjene en avansert grad som en doktorgrad kan forberede studentene på et omfattende utvalg av muligheter. Mange studenter på doktorgradsnivå velger å forfølge akademi og undervise som professor ved universiteter. Andre kan sikte på høye stillinger i kunstgallerier eller jobbe som direktør for en kunstorganisasjon. Det er også muligheter for selvstendig næringsliv for studenter å jobbe som animatorer, grafiske designere, webutviklere, spillutviklere og mange flere.

Mange universiteter over hele verden tilbyr doktorgrader. Studentene kan også vurdere å studere i utlandet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

Computational Media and Arts (CMA) er allestedsnærværende i vårt daglige liv, og vi ser dem i filmer, spill, museer, annonser, nyheter og mange andre medieopplevelser. Den ras ... +

Computational Media and Arts (CMA) er allestedsnærværende i vårt daglige liv, og vi ser dem i filmer, spill, museer, annonser, nyheter og mange andre medieopplevelser. Den raske utviklingen av informasjonsteknologi som kunstig intelligens, utvidet virkelighet, datavitenskap, droner, roboter, nye materialer og skjermer og interaksjon mellom menneske og datamaskin har endret landskapet i beregningsmedier og kunst. -
PhD
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre